Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan Açiklamasi 'Bulundugumuz Noktadan Gayet Memnunuz'

Süper Lig ekiplerinden Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, ligin 11. haftasinda 30 Ekim Cumartesi günü Besiktas'i konuk edecekleri maçta iyi bir sonuç olup, siralamadaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Ömer Erdogan, Yeni Hatay Stadi'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptigi açiklamada, Besiktas maçinin hazirliklarini sürdürdüklerini dile getirdi.

Mücadelenin zorlu olacagini bildiklerini aktaran Erdogan, söyle devam etti:

"Bana göre Süper Lig'in en derin kadrosuna sahip, güçlü bir rakibe karsi oynayacagiz. Besiktas'la evimizde karsilasacagiz. Buradaki atmosferin futbolculara moral ve motivasyon olarak yansiyacagini düsünüyorum. Iyi durumdayiz, insallah cumartesi günü bu gidisatimizi güzel bir sonuçla devam ettirebiliriz. Su an bulundugumuz noktadan gayet memnun ve mutluyuz. Insallah bu hafta alacagimiz sonuçla orada kalmamizi saglariz. Ligin ilk çeyregini oynadik. Önümüzde çok zorlu ve uzun bir maraton var. Biz hafta hafta bakiyoruz. Ilk olarak önümüzdeki maça iyi hazirlaniyoruz. Iyi bir mücadele ve futbolla taraftarlarimizi mutlu etmek istiyoruz."

Bir gazetecinin, ligde ikinci sirada olmalarinin futbolcular üzerinde baski yaratip yaratmadigi yönündeki sorusu üzerine Erdogan, "Hayir. Oyuncular da bundan dolayi keyifli. Zaten hedeflerimiz için 'Ilk 3 veya 4' gibi bir açiklama yapmadik. Öyle bir zorunlulugumuz oldugunu da düsünmüyorum. Tabii su an oldugumuz noktadan mutluyuz. Oralarda kalmayi basarirsak güzel olacak. Ancak öyle Istanbul takimlari gibi sampiyonluk iddiasiyla sezona baslamadik." yanitini verdi.

Erdogan, su anda sakatliklari bulunan Onur Ergün ve Issac Sackey disinda eksikleri bulunmadigini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA