Elazig Il Özel Idare Basantrenörü Acer Açiklamasi 'Zor Günler Geçiriyoruz Ama Pes Etmeyecegiz'

Eurocup Women B Grubu 3. hafta maçinda evinde BC Prometey’e maglup olan Elazig Il Özel Idare’de Basantrenör Hakan Acer, zor günler geçirdiklerini ifade ederken Ukrayna takiminin Basantrenörü Viktoria Bolshakova ise zorluk derecesi yüksek bir maçtan galip ayrildiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Eurocup Women B Grubu 3. hafta maçinda Elazig Il Özel Idare evinde BC Prometey’e 78-66 maglup oldu. Maç sonu her iki takimin basantrenörleri açiklamalarda bulundu.

Mücadelelerinden dolayi oyuncularina tesekkür eden Elazig Il Özel Idare Basantrenörü Hakan Acer, “Daha öncede zor bir süreçten geçtigimizi, kisitli bir oyuncu grubuyla mücadele ettigimizi söylemistim. Ikinci oyuncumuz eksildi, maalesef yerlerine takviye yapamadik. Oyuncu kapasitemiz belli bir düzeyde. Zor günler geçiriyoruz ama pes etmeyecegiz. Hatayspor ve Sepsi Sic maçlarindan bugün sergiledigimiz reaksiyon bence önümüzdeki haftalar için önemliydi. Belli bir gücümüz var. Onun üstüne nasil çikariz ona bakacagiz. Rakibimiz güçlüydü. 64 takim arasinda skor üstünlügü en yüksek olan takimdi. Pota altinda çok basit sayilar kaçirdik. Rakibin hücum rotasyonu olmasi bizi maglubiyete götürdü maalesef. Elazig mutlaka hak ettigi yere gelecektir. Çok problemlerimiz var. Çözmeye çalisiyoruz. Bir an önce çözüm üretip önümüze bakmak zorundayiz. Transfer için ciddi bir çalismamiz var. Bu dönemde oyuncu bulmakta kolay olmuyor. Hem Euroleague hem de Eurocup devam ediyor. Çok muazzam bir arastirma yapiyoruz. En kisa sürede gerekli transferleri yapacagiz” dedi.



BC Prometey cephesi

Ukrayna ekibinin Basantrenörü Viktoria Bolshakova ise, “Elazig çok güçlü bir takimdi. Geçen yil da çeyrek final oynadi. Maç çok zor geçti. Bizim takimin maç içinde inisleri çikislari vardi. Biz sürekli yükselen bir grafikle oynamaya devam edecegiz. Zorluk derecesi yüksek bir maçi kazandigimiz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA