Kocasinan'in Masa Tenisi Takimlari, Hep Türkiye Sampiyonu

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Erkekler ve Bayanlar A ve B Takimlari, Küçükler Takim Bölge Yarismalarinda Türkiye Sampiyonu oldu. Ankara’ da yapilan müsabakalar sonucunda Türkiye Sampiyonu olan küçük sporculari tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak diger alanlarda oldugu gibi spor alaninda büyük basarilara imza attiklarini söyledi.



Her katildigi müsabakalari sampiyonluklarla taçlandiran sporculari tebrik eden Baskan Çolakbayrakdar, “Her zaman sporun ve sporcunun yanindayiz. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin her alanda yetismelerini saglamak adina yogun gayret sarf ediyoruz. Yavrularimiza imkan saglandiginda nasil basarili olduklarini görüyoruz. Yine Kocasinan Spor Kulübü sporculari, müsabakalarda büyük basarilara imza atti. Küçük yavrularimiz, Türkiye Sampiyonu oldu. Bundan dolayi çocuklarimizi ve onlarla birlikte bu ise emek veren A Milli Takim Antrenörü Halil Adak ile Genç Bayan Milli Takim Antrenörü Kemal Balim hocalarimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Küçük sporcular ise kendilerine vermis olduklari desteklerden dolayi Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Kaynak: İHA