'El Clasico'nun Ardindan Barcelonali Taraftarlar Koeman'in Arabasina Saldirdi

Barcelona Kulübü, teknik direktör Ronald Koeman'a yapilan saldiriyi kinadi.

Ispanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 10. haftasinda oynanan ve "El Clasico" olarak adlandirilan maçta, sahasinda Real Madrid'e 2-1 yenilen Barcelona'nin bir grup taraftari, Nou Camp Stadi'ndan çikarken teknik direktör Ronald Koeman'in arabasina saldirdi.

Koeman, karsilasmanin ardindan evine gitmek için Nou Camp Stadi'ndan çikista kendisini kapida bekleyen bir grup taraftarin saldirisina ugradi.

Taraftarlar, tekmeleyerek ve yumruklayarak arabayi durdurmaya çalisti, Hollandali teknik direktöre hakaret etti.

Kisa süren olay aninda oldukça sogukkanli davranan Koeman, araciyla yavas yavas ilerleyerek stadyumdan ayrildi.

Olay sonrasinda sosyal medyadan açiklama yapan Barcelona Kulübü, "Teknik direktörümüzün Nou Camp'dan ayrilirken yasadigi siddetli ve asagilayici eylemleri kamuoyu önünde kiniyoruz. Kulüp, bu tür talihsiz olaylarin bir daha yasanmamasi için güvenlik ve disiplin tedbirleri alacaktir." ifadesini kullandi.

Koeman, El Clasico'nun ardindan düzenledigi basin toplantisinda, "Real Madrid'den daha asagi bir takim olmadigimizi gösterdik. Küçük detaylar maçin kaderini belirliyor. Firsatlar yakaladik ama yazik oldu. Bu bir El Clasico. O yüzden kaybetmek 3 puandan daha fazla anlam tasiyor ama üzülecek çok fazla zaman yok. Ayaga kalkmaktan baska yapacagimiz bir sey yok. Bugün üzülebiliriz ama yarindan itibaren bir sonraki maçimiza hazirlanmaliyiz." dedi.

Kaynak: AA