Ceyhun Kazanci Açiklamasi 'Bu Galibiyet Bizi Daha Da Kenetleyecek'

Galatasaray galibiyetini degerlendiren Besiktas Futbol A.S. Genel Müdürü Ceyhun Kazanci, “Kritik bu galibiyet bizi daha da kenetleyecek ve sampiyonluk yolunda takimimiza ciddi bir enerji katacaktir. O yüzden son derece memnunuz” dedi.

Süper Lig’in 10. haftasinda Besiktas, Galatasaray’i sahasinda 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan Besiktas Futbol A.S. Genel Müdürü Ceyhun Kazanci, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Önemli bir galibiyet kazandik”

‘Kritik bir periyotta önemli bir galibiyet kazandik’ diyerek sözlerine baslayan Kazanci, “Galatasaray gibi güçlü ve sampiyonluk yolundaki rakiplerimizden birine karsi bu galibiyeti almak çok kritikti. Son derece zor bir fikstürden geçiyoruz. Kritik bu galibiyet bizi daha da kenetleyecek ve sampiyonluk yolunda takimimiza ciddi bir enerji katacaktir. O yüzden son derece memnunuz” ifadelerini kullandi.

“Takimda çok iyi bir arkadaslik var”

Josef ile Vida arasinda yasanan kisa süreli gerginlige de deginen Ceyhun Kazanci, “Takimda çok iyi bir arkadaslik var. Vida kaptanlarimizdan malum, Josef de ayni sekilde. Maç içerisinde kazanma hirsiyla böylesine tartismalar ufak tefek olabilir. Ancak soyunma odasina hiçbir sikinti yok. Disaridan görüntü sanki bir tartisma oldugu gibi ama maç içerisinde bu tarz tartismalar aslinda bakarsaniz oluyor. O nedenle de çok fazla büyütülecek bir sey yok. Tekrar etmek lazim; takimda gerçekten arkadaslik çok iyi. Dolayisiyla maç içerisinde hirs nedeniyle bu tarz tartismalari dogal karsilamak lazim” seklinde konustu.



“Zor bir periyottayiz”

Zorlu bir fikstürden geçtiklerinin altini çizen siyah-beyazli yönetici, “Ne tek maç kaybedince düsüs oluyor, ne de tek maç kazaninca çok ciddi bir çikis oluyor. Ancak böylesine iki maç üst üste kaybettikten sonra bir galibiyet yakalamak tabii ki takima enerji katmasi anlaminda çok önemliydi. Simdi önümüzdeki Hatayspor maçina hazirlaniyoruz. Tabii zor bir periyottayiz. Hatay, daha sonra arada Sporting Lizbon maçi var, uzun bir seyahat. Dönüste de hemen Trabzonspor ile oynayacagiz. Ancak inaniyorum ki takimimizin kalitesi zaten bu maçlarin altindan kalkabilecek seviyede. Dolayisiyla o maçlara etkisinin çok iyi olacagini düsünüyorum bu derbi galibiyetinin” diye konustu.

Kaynak: İHA