Fenerbahçe-Alanyaspor Maçinin Ardindan

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: 'Golün son dakika gelmesi bizim için büyük avantaj oldu. Fenerbahçe'yi burada yenmek zordu, biz bunu basardik'

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasinda konuk oldugu Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, galibiyetten dolayi oyuncularini kutladi.

Ülker Stadi'nda yapilan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Korkmaz, ilk yaridaki oyundan memnun olmadigini belirtti.

Ilk yarida her topu Fenerbahçe'ye verdiklerini dile getiren Korkmaz, sunlari kaydetti:

"Oyuncularimi kutluyorum. Ilk yari bizim oyunumuz degildi, iyi oynamadik. Bizim istedigimiz gibi degildi. Ilk yarida çok net pozisyonlar vermememize ragmen sansli sayilabiliriz. Ilk yaridaki oyundan hiç memnun degilim. Ikinci yari biraz daha topa sahip olunca, iyi pas yapinca, girdigimiz ilk pozisyon gol oldu. Aslinda skoru koruyabilirdik ama pozisyon hatasindan gol yedik. Ikinci golün son dakika gelmesi bizim için büyük avantaj oldu. Fenerbahçe'yi burada yenmek zordu, biz de bunu basardik."

Bülent Korkmaz, kimle oynarsa oynasin hiçbir teknik direktörün maça beraberlik için çikmayacagini, kazanmak için oynayacagini da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA