Mustafa Denizli Açiklamasi 'Moralli Bir Ekibe Karsi Sahaya Çiktik'

Yeni Malatyaspor karsisinda 2-1 maglup olan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Moralli bir ekibe karsi sahaya çiktik” diyerek takimdaki sakatliklar nedeniyle mecburen bazi degisikliklere gittiklerini söyledi.

Karsilasma sonrasi mücadeleyi degerlendiren Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, morali iyi olan bir Yeni Malatyaspor karsisinda sahaya çiktiklarini ifade ederek, “Özellikle ilk yari karsilikli çok fazla her iki takimin üstünlük saglayamadigi bir 45 dakika oldu. Bu aksam bazi bölgelerde mecburen degisiklige gittik. Hafta içi ve geçtigimiz hafta oyunda verdigimiz sakatliklar, özellikle defans hattinda bizi yeni arayislara itti” dedi.

Süper Lig’de verileri genel olarak degerlendirdiklerinde birçok veride ligin en iyi takimlarindan biri olduklarini ancak tek bir veride kötü olduklarin ifade eden Denizli, “Bu da özellikle top kaybinda ve pas hatasinda kötüyüz. Bu durumda zaman zaman bize pahaliya neden oluyor. Maçi kurtarmak için her türlü çabayi sarf ettik desem yanlis olmaz” seklinde konustu.

Geçtigimiz hafta deplasmanda kazanan ve lige kötü baslayan bir takima karsi mücadele ettiklerini ifade eden Denizli, “Malatyaspor’unda en az bizim kadar 3 puana ihtiyaci vardi. Iyi bir mücadele oldu. Bu aksam esasinda bir anlik gaflet belki de yedigimiz golden sonra oyunun bir an dönmesine neden oldu penaltidan sonra süre oyunu kurtarmak için yetmedi, söyleyecek fazla bir sey yok” dedi.



Bir basin mensubunun ’takim olarak son haftalardaki düsüsü neye bagliyorsunuz’ sorusuna da cevap veren deneyimli teknik adam, “Esasinda düsüsü sonuç olarak degerlendiriyorsunuz. Geçen hafta Karagümrük maçini futbol adina düsüs olarak düsünemeyiz. Oyundan ben son derece memnun kaldim. Bazen iyi oynadigimiz maçlari kazanamadiginiz oluyor. Bu aksam iyi mi oynadik’ hayir’ kötümü oynadik ‘hayir’. Bizim en büyük problemimiz sezon basindan beri kadro da olan 3-4 arkadasimizin bu aksam aramizda olmamasi. Bazi bölgelerde bizi mecburen pozisyon degisikligine itti. Onu da çok iyi kullanamadik. Netice de 10 haftayi geride biraktik, vasat bir görüntü veriyoruz. 5 galibiyet 5 maglubiyet. Ama netice de bir kendimize sezon basinda koydugumuz hedeften sasmayacagiz. Bundan sonra iyi sonuçlar almaya devam edecegiz bundan hiç kimsenin basta benim süphem yok” diye konustu.

Kaynak: İHA