Adil Gevrek Açiklamasi Çikisimiz Devam Edecek

Yeni Malatyaspor Kulüp Baskani Adil Gevrek, üst üste aldiklari 2 galibiyetle moral ve konum olarak iyi bir yere geldiklerini belirterek, “Çikisimiz devam edecek” dedi.



Altay galibiyeti sonrasi çikista basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Yeni Malatyaspor Kulüp Baskani Adil Gevrek, galibiyetten dolayi teknik ekip ve futbolculari tebrik ettigini söyledi.

90 dakika boyunca desteklerini kesmeyen taraftarlara da tesekkür eden Gevrek, bugün Altay karsisinda önemli bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor’a karsi galip geldikten sonra bugün de sahalarinda kazanmalarinin önemli oldugunu belirten Gevrek, “Geçen hafta deplasman galibiyetini bugün burada da kazanarak taçlandirdik. Iyi bir yoldayiz, iyi bir takimimiz var” seklinde konustu.



5 maçlik maglubiyet sonrasi üst üste 2 galibiyet ile morallerin yerine geldigini de belirten Baskan Gevrek, “Hocamizin 2’inci maçi ve 2 galibiyet. Önümüzdeki Kasimpasa maçina bakacagiz. Maç maç gidiyoruz. 5 maç üst üstte kaybetmeyle biraz kredimizi tükettik ve çok sükür 2 maç üst üste kazanarak hem moral hem de konum olarak iyi bir yerel geldik” ifadelerine yer verdi.

Süper Lig’in uzun bir maraton oldugunu da ifade eden Gevrek, “Önümüzdeki hafta deplasmanda Kasimpasa karsisinda öncelikle kaybetmeden puan ve puanlar almak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA