Yeni Malatyaspor-Altay Maçinin Ardindan

Kulüp baskani Adil Gevrek:'Üç puan almak önemliydi. Geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u 20 yenerek 3 puan aldik. Bu maçin kazanilmasi önemliydi, deplasmanda kazandigimiz maçi burada 3 puanla taçlandirdik'

Yeni Malatyaspor Kulübü Baskani Adil Gevrek, Süper Lig'de Altay'i 2-1 yendikleri maçta aldiklari 3 puanin önemli oldugunu belirtti.

Yeni Malatya Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamada bulunan Gevrek, maç boyunca takimi destekleyen taraftarlara tesekkür etti.

Karsilasmada iyi oynayarak önemli bir galibiyet aldiklarini dile getiren Gevrek, "Üç puan almak önemliydi. Geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u 2-0 yenerek 3 puan aldik. Bu maçin kazanilmasi önemliydi, deplasmanda kazandigimiz maçi burada 3 puanla taçlandirdik. Iyi bir yoldayiz, iyi bir takimimiz var. "diye konustu.

Bes hafta kazanamayan bir takimin taraftarinin önünde önemli bir galibiyet aldigina dikkati çeken Gevrek, sunlari kaydetti:

"Herkesi tebrik ediyorum, çikisimiz devam edecek. Hocamiz iki maçinda da galibiyet aldi, artik önümüzdeki Kasimpasa maçina bakacagiz. Maç maç gidiyoruz, 5 maç üst üste kaybettik, hakikaten biraz kredimizi tükettik. Çok sükür iki maç üst üste kazanarak hem moral hem de konum anlaminda iyi bir yere geldik. Maraton uzun. Önümüzdeki Kasimpasa maçini deplasmanda kaybetmeyecegiz, oradan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz."

Stattaki taraftar sayilarinin yavas yavas artmaya basladigini belirten Gevrek, "Bilet fiyatlarini Anadolu takimlarinin ortalamasini alarak belirledik, en ucuz biziz. Bilet fiyatlariyla alakali taraftarimizin talebi varsa degerlendiririz. Maçi bugün kazandik ama taraftarin destegiyle kazandik. Taraftarin takima destek olarak sahip çikmasi çok önemli, bugün burada yasadik. Bundan sonraki maçlarimiza da taraftarimizi davet ediyoruz. Bu stadi doldurarak oynamak istiyoruz. Hafta içi olmasina ragmen gelen taraftarlara tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA