Sumudica Açiklamasi 'Iyi Sonuçlar Alan Bir Aile Olacagiz Hep Beraber'

Yeni Malatyaspor’da göreve geldiginden bu yana 2’de 2 yapan Teknik Direktör Sumudica, “Iyi sonuçlar alan bir aile olacagiz hep beraber” dedi.

Karsilasma sonrasi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica, galibiyetten dolayi oyuncularini kutlayarak, “Çünkü bir final maçi gibi mücadele ettiler” dedi.

Karsilasmada 90 dakika boyunca kendilerini yalniz birakmayan taraftarlara da tesekkür eden Sumudica, “Bugün takimimiza çok yardimci oldular. Iyi sonuçlar alan bir aile olacagiz hep beraber” ifadelerine yer verdi.

Pazartesiye kadar futbolculara izin verdigini ifade eden Rumen teknik adam, sonrasinda deplasmanda karsilasacaklari Kasimpasa maçi hazirliklarina baslayacaklarini söyledi.

Yeni Malatyaspor ve taraftarlari için mücadele ettiklerini ve ellerinden gelen her seyi yapacaklarini dile getiren Sumudica, “Burada çok önemli bir sey söylemek istiyorum. Sadece 2 haftadir Malatyaspor’da çalisiyorum. Oyuncular anlattigim her seyi çok iyi anladilar ve iki farkli sisteme karsi oynadilar. Adana’ya karsi 4-2-3-1, burada da 3-4-3 e karsi oynadilar. Takim çözüm üretti, hiçbir problemde görmedik. Ayrica birçok gol sansimiz da vardi bunlari kaçirdik. Tabii hiç kimsenin de bu maçi kimin hakkettigi ile ilgili sorusunun oldugunu da düsünmüyorum” seklinde konustu.



Yeni Malatayspor’a geldiginde hem mental olarak hem özgüven olarak takimin iyi durumda olmadigini da belirten Sumudica, “Ama onlara olmasi gereken yerlerinin burasi olmadigini söyledim. Mesajlarimi çok çabuk alabilen oyuncular var takim içerisinde. Tabii çok mutluyum buraya geldim 2 maç üst üste kazandigim için. Buraya gelmeden önceki takimimda da 7 maç üst üste kazandim, bununla birlikte 9 maç oldu. Toplam 27 puan kazandim kendi adima mutluyum. Ama sunu da söyleyebilirim ki suan 12 puanimiz var, bu puanla da hiç mutlu degilim. Hiçbir sey yapmadik daha, maç maç gidiyoruz, daha fazla puanlar almaliyiz. Hiç bir problem yasamadan, küme düsme korkusu yasamadan bu takimi iyi yerlerde bitirmesi için çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA