Sorgun Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta Maçi Hazirliklarini Sürdürüyor

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor, 24 Ekim Pazar günü sahasinda Galatasaray HDI Sigorta ile yapacagi maçin hazirliklarini sürdürdü.



Sorgun Spor Salonu'nda basantrenör Bahadir Aksoy yönetiminde gerçeklestirilen antrenmanda isinma hareketleri, açma germe, top tutma, manset, servis, blok smaç ve geriden oyun kurma çalismalari yapildi.

Aksoy, antrenmanin ardindan AA muhabirine yaptigi açiklamada, yeni bir kadrolarinin oldugunu, uyum açisindan biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarini söyledi.

Takim olarak hedef maçlarini kazandiklarini ifade eden Aksoy, "Oynadigimiz üç maçi da kazandik. Simdi önümüzde zor bir maç var. Geçen yil burada Galatasaray HDI Sigorta ile basa bas mücadele ettik ama 3-2 kaybettik. Bu maça, o karsilasmanin rövansi gözüyle bakiyorum. Servis etkinligini elimizde tutar da iyi servisler atarsak, basa bas oynariz diye düsünüyorum." seklinde konustu.

Sorgun Belediyespor Kulübü Baskani Ergin Gül ise güçlü bir ekip olduklarini belirterek, "Bizim için Galatasaray, Fenerbahçe fark etmez. Sorgun Belediyespor güçlü takim, iddiali takim, kendi sahasinda herkesi yenebilecek kapasitede bir takim. Bunu pazar günü taraftarimizin da destegi ile herkese gösterecegiz." degerlendirmesinde bulundu.

Takim kaptani Orçun Ergün, Galatasaray'in büyük bir camia oldugunu ancak maça da kendi açilarindan baktiklarini ifade etti.

Orçun Ergün, sunlari kaydetti:

"Kendi evimizde oynayacagimiz Galatasaray HDI Sigorta maçinda iyi bir avantaja sahip oldugumuzu düsünüyorum. Biz sahamizda her takimla basa bas mücadele edecek güçteyiz ama önce bunu sahaya yansitmaliyiz. Evimizde oynadigimiz ilk maç hafta içi oldugu için pek taraftar gelmemisti. Pazar günü büyük bir taraftar destegini de ardimiza alarak Galatasaray'i eli bos gönderecegiz."???????

Kaynak: AA