MKE Ankaragücü-Manisa FK Maçinin Ardindan

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen:'Taraftarimiz ve oyuncularimiz muhtesemdi. Bu muhtesem günde de 21 kazandigimiz için çok mutluyuz' Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay:'Oyuncularimin verdigi reaksiyon, kazanmak için çaba göstermeleri ve kaybetmemek için gösterdikleri o inanç beni memnun etti'

TFF 1. Lig'in 10. haftasinda konuk ettigi Manisa FK'yi 2-1 yenen MKE Ankaragücü'nün teknik sorumlusu Necati Erkmen, "Taraftarimiz ve oyuncularimiz muhtesemdi. Bu muhtesem günde de 2-1 kazandigimiz için çok mutluyuz." dedi.

Erkmen, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, seyir zevki güzel, heyecan dolu bir maç oynandigini söyledi.

Geçen hafta verilen penalti ile bu hafta verilen kirmizi kartin yanlis kararlar oldugunu savunan Erkmen, 10 kisi kalmanin takimi zor duruma düsürdügünü ifade etti.

Erkmen, takim savunmasini çok iyi yaptiklarini vurgulayarak, "Taraftarimiz ve oyuncularimiz muhtesemdi. Bu muhtesem günde de 2-1 kazandigimiz için çok mutluyuz. Manisa Futbol Kulübü bu ligin iyi takimlarindan. Onlara da bundan sonraki müsabakalarinda basarilar diliyorum." ifadelerini kullandi.

- Manisa FK cephesi

Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay, kazanma aliskanligini kaybetmis bir takim olduklarini, kulübe geldigi andan itibaren oyuncularin üstündeki baski ve öz güven kaybini degistirmeye çalistiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"MKE Ankaragücü ligin dominant takimlarindan ve bireysel oyuncu kalitesi çok yüksek. Oyuncularimin verdigi reaksiyon, kazanmak için çaba göstermeleri ve kaybetmemek için gösterdikleri o inanç beni memnun etti. Farkli sorunlarimiz olsa da Manisa Futbol Kulübü'nün bir maç kazandiktan sonra iyi duruma gelecegini düsünüyorum. Kazanmak için kendi adima ve ekibim adina elimden geleni denemeye devam edecegimi belirtmek istiyorum."

Kaynak: AA