Erdem'den Kaçar'a Kutlama

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, 30. Balkan Oyunlari’ndan altin ve gümüs madalya ile dönen Nilüfer Belediyespor’un veteran atleti Murat Kaçar’i makaminda agirlayarak kutladi.

Nilüfer Belediyespor’un veteran atleti Murat Kaçar, katildigi yarislarda elde ettigi derecelerle Nilüfer’de büyük gurur yasatiyor. Veteran atlet Dr. Murat Kaçar, pandemi sonrasi ilk kez Arnavutluk’ta düzenlenen uluslararasi organizasyon olan 30. Balkan Oyunlari’ndan yine dereceyle döndü.

65 yas grubunda millî formayla mücadele eden Kaçar, 4x100 metre bayrak yarisinda altin madalya kazandi. Kaçar, ayrica 100 metre yarislarinda da 16.71’lik derecesiyle Balkan ikincisi oldu.

Murat Kaçar sevincini Nilüfer Belediye Baskan Turgay Erdem ile de paylasti. Nilüfer Belediyesi formasiyla basarilarina yenisini eklemenin mutlulugunu yasadigini ifade eden Kaçar, yarislara katilmaya devam edip yeni madalyalarla dönmek istedigini belirtti.

Elde edilen basarinin sevindirdigini söyleyen Baskan Turgay Erdem de, Kaçar’i kutladi. Spora verdikleri desteklerin basarilarla taçlandigini görmenin sevincini yasadiklarini ifade eden Turgay Erdem, spor sehri Nilüfer’de her yastan vatandasa sporun bütün branslarini yapma firsat sunduklarini da belirtti.

Kaynak: İHA