Sait Karafirtinalar Açiklamasi 'Bir Takimin Bu Kadar Kirilmamasi Lazim'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, 5-1 maglup olduklari Bandirmaspor maçi sonrasi, “Bir takimin bu kadar kirilmamasi, oyunu bu kadar çabuk birakmamasi lazim” dedi.

TFF 1. Lig’in 8. haftasinda konuk ettigi Bandirmaspor’a 5-1 yenilen Adanaspor’un Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, siyah ve beyaz kadar belirgin farklar olan iki devre oynadiklarini dile getirdi.

Maçin ilk yarisinda öne geçtiklerini ve çok sayida gol firsatindan da faydalanamadiklarini aktaran Karafirtinalar, “Ilk yarida iyi mücadele ettik. Her topa müdahale ettik. Neredeyse pozisyon vermedik. Ancak ikinci yari rakip iki degisiklik yapti. Bekledigimizin çok daha üstünde bir degisiklik oldu. Bir takimin bu kadar kirilmamasi, oyunu bu kadar çabuk birakmamasi lazim. Herkes hata yapabilir. Ne olursa olsun bu teslimiyeti takimima yakistiramadim. Bunun düzelmesi için elimizden ne geliyorsa yapacagiz. Ne kadar tecrübemiz varsa aktarip, ekibimle 15 gün içerisinde çalisip bunu telafi edecegiz. Taraftarlardan özür diliyoruz. Bu bize yakismadi” diye konustu.

Kaynak: İHA