Basaksehir'de En Güçlü Aday Emre Belözoglu

Medipol Basaksehir’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Fatih Karagümrük maglubiyetinin ardindan yönetime istifasini sunacagini açikladi. Turuncu-lacivertli yönetimin Kocaman’in istifasini kabul etmesinin ardindan takimin yeni teknik patronunun Emre Belözoglu olmasi bekleniyor.

Süper Lig’in 8. haftasinda Basaksehir, Fatih Karagümrük’e 3-1 maglup oldu. Turuncu-lacivertlilerin Teknik Direktörü Aykut Kocaman, müsabakanin ardindan kötü gidisattan dolayi yönetime istifasini sunacagini açikladi.

Geride kalan 8 haftada 2 galibiyet, 6 maglubiyet alan Basaksehir’de ayriligin kesinlesmesinin ardindan ise teknik direktörlük koltuguna oturacak yeni isim yüksel ihtimalle Emre Belözoglu olacak. Medipol Basaksehir’de 2015-2016 ve 2019-2020 sezonlari arasinda top kosturan Belözoglu da bu göreve sicak bakiyor.

Emre Belözoglu’nun Baskan Göksel Gümüsdag ile arasinin iyi olmasi ve kulübün iç dinamiklerini yakindan tanimasi da bu karardaki önemli etkenlerden.

Ayrica turuncu-lacivertli taraftarlar da 41 yasindaki teknik adamin takimin basina getirilmesi için daha önce yönetime çagrida bulunmustu.

Kaynak: İHA