Sultangazili Sporcular Yeni Sezon Hazirliklarina Kefken Kampi'nda Basladi

Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün lisansli sporculari ile yaz spor okullarinda ve spor akademilerinde basarili olan gençler, yeni sezonun hazirliklarina Kocaeli Kefken Gençlik Kampinda basladi.

Sultangazi Belediyesinin düzenledigi kampta, 12-18 yas araligindaki 110 genç temiz hava esliginde bol bol antrenman yapti ve doganin tadini çikardi.

Sultangazi Belediyesi gençlerin ve sporun destekçisi olmayi sürdürüyor. Son olarak, belediyenin Kocaeli Kefken’de erkekler için düzenledigi gençlik kampinda, 12-18 yas araligindaki 110 genç sporun ve doganin tadini çikardi.

Gençler, yeni sezon öncesi moral depoladi

Kamp boyunca 10 farkli spor dalinda antrenmanlar düzenlenirken bunlar, karate, tekvando, güres, okçuluk, basketbol, kick-boks, tenis, voleybol, yüzme ve bocce oldu. Gençler kendi spor dallarinda hocalar esliginde antrenmanlar yaparak yeni sezona hazirlandi. Antrenmanlardan sonraki sürede doganin içinde sohbet eden, oyunlar oynayan gençler, yeni sezon öncesi bol bol stres atarak moral depoladilar.

“Gençlerimize baktigimda milli sampiyonlar görüyorum”

Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, kampa katilan gençlere güzel bir spor sezonu dileyerek söyle konustu: “Gençlerimizle sik sik bir araya geliyoruz. Gerek spor aktivitelerinde gerekse de kültür sanat ve diger türlerde düzenledigimiz etkinliklerde gençlerimizle bol bol sohbet ediyoruz. Ben gençlerimize baktigimda ve gözlerindeki o isigi gördügümde, onlarin esasinda gelecegin milli sampiyonlari oldugunu anliyorum. Sultangazi’nin gençleri, gerekli imkanlari sagladiginizda her türlü basariya ulasabilecek kabiliyettedir. Bizler buna yürekten inaniyoruz ve tüm gücümüzle gençlerimizin yanindayiz. Kefken Kampi gibi kamplarimizla, Yaz Spor Okullarimizla, Spor Akademilerimizle, Gençlik ve Spor Kulübümüzle, yerel spor kulüplerine verdigimiz destekle ve daha birçok sekilde ilçemizdeki gençlerimizin ve sporun en büyük destekçisi olmaya devam edecegiz.”

Kaynak: İHA