Sebastian Coates Açiklamasi 'Ilk 15 Dakika Bizim Için Zordu'

Besiktas-Sporting Lizbon karsilasmasinda 2 gol atan ve maçin adami seçilen Sebastian Coates, maçin ardindan konustu. Maçi kazandiklari için mutlu olduklarini söyleyen Coates, “Ilk 15 dakika bizim için zordu ama altindan kalktik” dedi.

UEFA Sampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçinda Besiktas deplasmaninda 4-1 kazanan Sporting Lizbon’da 2 gol atan ve maçin adami seçilen Sebastian Coates maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Takim olarak çok iyi oynadiklarini söyleyen Coates, “Bireysel yetenekler elbette var ama ekip olarak çok iyiydik. Önemli bir galibiyet oldu ve bunu takim olarak basardik. Sonuç olarak mutluyuz. Korner pozisyonlarini antrenmanlarda çok çalisiyoruz. Bazen sonuca variyoruz bazen varamiyoruz. Bugün sonuca vardik. Bu sebeple de kalitemizi gösteriyoruz” dedi.

Son olarak ilk 15 dakikanin kendileri adina zor oldugunu söyleyen Coates, “Taraftarlar bu atmosferleri olusturuyor ve biz de bu durumlari seviyoruz. Baski olusturacaklarini biliyorduk ve iyi odaklandik. Simdi lige konsantre olmaliyiz ve maç maç gitmemiz gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA