Red Bull Neymar Jr's Five'ta Ilk Türkiye Finalistleri Belli Oldu

Dünyaca ünlü Brezilyali futbolcu Neymar Jr'in ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five'ta ilk finalistler, Gaziantep'te düzenlenen organizasyonla belli oldu.

Dünyanin dört bir yaninda düzenlenen turnuvanin Türkiye ayagindaki ilk eleme Gaziantep'te yapildi. Çekismeli karsilasmalara sahne olan elemenin ardindan Geegen Press ve San Marino takimlari, finalde mücadele etmeye hak kazandi.

Katar'da düzenlenecek olan Dünya Finali'ne gitmek isteyen takimlar, Gaziantep'ten sonra 24 Ekim'de Sivas'ta, 31 Ekim'de Çanakkale'de ve son olarak 7 Kasim'da Denizli'de rakiplerini yenmeye çalisacak. Bu elemelerde basarili olan ekipler, 20 Kasim’da gerçeklestirilecek Türkiye Finali'nde 2021'in sampiyonu olmak için mücadele edecek.

Türkiye Finali'nde sampiyon olan takim Katar'da düzenlenecek Dünya Finalleri’ne giderek Türkiye'yi temsil etme ve dünya sampiyonu Neymar Jr Enstitisü'ne karsi oynama firsatini yakalayacak.

Red Bull Neymar Jr's Five'ta dünyanin en iyi sokak futbolu takimi olmak isteyenler www.redbull.com/neymarjr adresinden hayallerine dogru bir adim atabiliyor.

Kaynak: AA