Mustafa Denizli'den Taraftara Övgü

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-0 kaybedilen Fatih Karagümrük maçinin bitis düdügü ile birlikte takimi alkislayan siyah-beyazli taraftarin tavrini överek, tesekkür etti.

Süper Lig’de 1-0 maglup olduklari Fatih Karagümrük maçinin ardindan Altay taraftarinin tavrini öven Teknik Direktör Mustafa Denizli, “Fatih Karagümrük ile karsilastigimiz maçta bir takim ile tribünün nasil bütünlesebileceginin en güzel örneklerinden birini gördük” dedi.

“Bizi her an desteklemekten geri durmayan taraftarimiza sonsuz tesekkür ediyorum” diyen tecrübeli teknik adam, “Büyük Altay taraftarini geçmiste oldugu gibi gelecekte de mahcup etmeyecegimizi iyi biliyorum. Taraftarimizin takimimizi asla yalniz birakmayacagina inaniyorum” seklinde konustu.

“Altay’in gücünü ve tarihini bilmeyenler, önümüzdeki günlerde bu konudaki gerçegi çok daha iyi görecekler” ifadelerini kullanan Denizli, “Fatih Karagümrük maçinda gördük ki; sonucu tayin etmek için sadece rakibi yenmek yetmiyor. Rakibin disinda baska unsurlarla da mücadele etmek durumunda kaliyoruz. Ancak karsilastigimiz zorluk ne olursa olsun bu durum, takimimizin gücünü ortaya koymamiza mani olamayacak. Sezon basinda bir hedef koyduk ve bu hedefe dogru emin adimlarla ilerliyor, her sartta oraya varacagimizi biliyoruz. Yeter ki taraftarimiz arkamizda olsun, birlikteligimizi kaybetmeyelim. Iyi günde kötü günde, durumumuz ne olursa olsun bu birliktelikten daha önemli hiçbir sey yok” dedi.

Kaynak: İHA