Manisa Futbol Kulübünün Yeni Teknik Direktörü Turgay Altay Oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübünde teknik direktörlük görevine Turgay Altay getirildi

Kulüpten yapilan açiklama göre, Turgay Altay için kulüp binasinda imza töreni düzenlendi.

Manisa Futbol Kulübü gibi hedefleri olan bir takima geldigi için mutlu oldugunu belirten Altay, sunlari kaydetti:

"Öncelikle kulübün DNA’sina uygun bir oyun kültürü olusturarak kendime ait agresif, tutkulu ve ofansif bir antrenör takimi yaratmak istiyorum. Bana bu projeyi hayata geçirme firsati veren baskanimiza ve yönetim kurulumuza tesekkürlerimi sunuyorum. Insallah takimimizi hep birlikte yukarilara tasiyacagiz."

Kulüp baskani Mevlüt Aktan da Turgay Altay ve ekibinin bilimsel, modern futbola önem veren bir felsefeye sahip oldugunu, takimin sadece bugününü degil gelecegini de insa ettiklerini belirtti.

Futbolda devamliligin önemini bildiklerini kaydeden Aktan, "Hoca tercihimizi de bu düsünce dogrultusunda yaptik. Turgay hocamizin takimimizda basarili olacagina yürekten inaniyorum. Taraftarlarimizi son haftalarda üzdügümüzün farkindayiz. 'En kötü gün bugünse bugün de Manisa' diyeceklerine ve Turgay hocamiza sabirla destek vereceklerine inancim da tamdir. Hocamiza yeni görevinin hayirli olmasini diliyorum." ifadelerini kullandi.

Altay, daha önce Aykut Kocaman'in yardimcisi olarak görev yapmisti.

- Yeni sportif direktör Taner Savut

Öte yandan kulüpte daha önce sportif direktörlük görevi yapan Taner Savut da tekrar bu göreve getirdi.

Taner Savut, yaptigi açiklamada, yeniden Manisa Futbol Kulübü ailesine katildigi için mutlu oldugunu kaydetti.

Geçen sezon yasadiklari basarilarin ardindan çocuklarinin egitiminden kaynakli bir ayrilik yasadiklarini belirten Savut, "Baskanimiz o zaman da bu kulübün kapilarinin bana her zaman açik oldugunu söylemisti. Kisa süren bu ayriligin ardindan yeniden bir aradayiz. Insallah geçen sezon yakaladigimiz basarilarin üzerine koyarak hep birlikte çalisacagiz. Her iki taraf için de hayirli olsun." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA