Manisa FK'da Yeni Sportif Direktör Taner Savut Oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübünde Sportif Direktörlük görevine Taner Savut getirildi. Imza töreninde konusan Savut, “Geçen sezon yakaladigimiz basarilarin üzerine koyarak hep birlikte çalisacagiz” dedi.

Kulüp binasinda gerçeklesen imza töreninde Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan yer aldi. Geçtigimiz sezon takimda görev yapan Sportif Direktör Taner Savut, yeniden Manisa FK ailesine katildigi için mutlu oldugunu belirterek, “Geçen sezon yasadigimiz basarilarin ardindan çocuklarimin egitiminden kaynakli bir ayrilik yasadik. Baskanimiz o zaman da bu kulübün kapilarinin bana her zaman açik oldugunu söylemisti. Kisa süren bu ayriligin ardindan yeniden bir aradayiz. Insallah geçen sezon yakaladigimiz basarilarin üzerine koyarak hep birlikte çalisacagiz. Her iki taraf için de hayirli olsun” dedi.



“Taner Savut’u yeniden aramizda görmekten dolayi mutluyuz”

Taner Savut’u yeniden Manisa FK bünyesinde görmekten dolayi memnuniyetini dile getiren Baskan Mevlüt Aktan ise, “Taner Savut ile geçen sezon sonunda istemedigimiz bir ayrilik yasadik. Taner Savut’u yeniden aramizda görmekten dolayi mutluyuz. Geçen sezon takimimizda basarili bir sezon geçirdi. Bu basarilarin önümüzdeki süreçte de devam edecegine inaniyorum. Hem Taner Savut hem de kulübümüze hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA