Manisa FK'da Turgay Altay Dönemi Basladi

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü’nde teknik direktörlük görevine Turgay Altay getirildi. Imza töreninde konusan Teknik Direktör Turgay Altay, “Manisa Futbol Kulübü gibi hedefleri olan bir takimda oldugum için mutluyum” dedi.

Kulüp binasinda gerçeklesen imza töreninde Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan da yer aldi. Manisa Futbol Kulübü gibi hedefleri olan bir takima geldigi için mutlu oldugunu ifade eden Teknik Direktör Turgay Altay, “Öncelikle kulübün DNA’sina uygun bir oyun kültürü olusturarak kendime ait agresif, tutkulu ve ofansif bir antrenör takimi olusturmak istiyorum. Bana bu projeyi hayata geçirme firsati veren baskanimiza ve yönetim kurulumuza tesekkürlerimi sunuyorum. Insallah takimimizi hep birlikte yukarilara tasiyacagiz” diye konustu.



“Turgay hocamizin takimimizda basarili olacagina yürekten inaniyorum”

Turgay Altay’a basari dileklerini ileten Baskan Mevlüt Aktan ise, “Turgay Altay hocamiz yeni jenerasyon teknik direktörler arasinda dikkat çeken bir isim. Turgay hocamiz ve ekibi bilimsel, modern futbola önem veren bir felsefeye sahip. Biz de kulübümüzün sadece bugününü degil gelecegini de insa ediyoruz. Futbolda devamliligin önemini çok iyi biliyoruz. Hoca tercihimizi de bu düsünce dogrultusunda yaptik. Turgay hocamizin takimimizda basarili olacagina yürekten inaniyorum. Taraftarlarimizi son haftalarda üzdügümüzün farkindayiz. En kötü gün bugünse bugün de Manisa diyeceklerine ve Turgay hocamiza sabirla destek vereceklerine inancim da tamdir. Hocamiza yeni görevinin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA