Josef De Souza Açiklamasi 'Sampiyonlar Ligi'nde Maçlar Detaylarda Belli Oluyor'

Besiktas’in Brezilyali oyuncusu Josef de Souza, Sporting Lizbon maçinin ardindan konustu. Sampiyonlar Ligi’nde maçlarin detaylarda belli oldugunu söyleyen Josef, “Kornerden yedigimiz 3 gol belirleyici detay oldu” diye konustu.

Sporting Lizbon’a sahasinda 4-1 maglup olan Besiktas’ta Brezilyali orta saha oyuncusu Josef de Souza, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Sampiyonlar Ligi’nin farkli bir alan oldugunu söyleyerek sözlerine baslayan Josef, “Sampiyonlar Ligi oldukça farkli bir alan. Maçlar detaylarda belli oluyor. Kornerden ilk yarida 3 gol yemek oldukça önemli bir detay. Detaylari çikarinca durum farkli oluyor. Bu detay da maglubiyete neden oldu” dedi.

Besiktas’in daima atak oynayan bir takim oldugunu söyleyen Josef, “Besiktas daima atak oynamasi gereken bir takim. Geride kalmak benim için sorun teskil etmiyor. Su anda zor bir süreçten geçiyoruz ama taraftarlarin takima inanmasini istiyoruz. Geçen sene de zor bir dönemden geçmistik ama sonrasinda sampiyon olduk. Taraftarlar tekrar takima inansinlar” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA