Fenerbahçeli Futbolcu Kim Min-Jae'den Gördügü Kirmizi Karta Tepki

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min-jae, Süper Lig'de Trabzonspor ile oynadiklari maçta zorlama bir kararla kirmizi kart gördügünü savundu.



Kim Min-jae, ilk sari karti erken görmesinin kendisi için sürpriz oldugunu belirterek, "Sonrasinda zaten oyunda kaldigim süre boyunca bu noktada takili kaldim. Üzerine ikinci sari kart. Zaten futbolu bilen insanlar da oyun disi birakilmam için zorlama bir karar verildi diye düsünüyor. Ben kariyerim boyunca bu oyunu her zaman kurallar çerçevesinde oynamaya çalistim. En son kirmizi kartimi 2017 sezonunda gördüm." ifadelerini kullandi.

"Bu en üst seviyede futbol oynadigim 5 yillik kariyerimde benim için bir ilk oldu, sanirim Türkiye'de böyle deneyimlerimiz olmak zorunda." diyen Güney Koreli oyuncu, sunlari kaydetti:

"Çok üzüldüm ancak elimden gelen hiçbir sey olmadigi için bir sey yapamadim. Yani takim olarak bu yaklasima karsi ne yapabilirdik, onu da bilmiyorum. Böyle bir seyin takimimi Alanyaspor maçinda yalniz birakmama sebep olmasi benim için daha da üzücü. Fenerbahçe olarak karsilastigimiz tüm zorluklarla taraftarlarimizin da destegi ile mücadele edecegiz. Bu da bizim en önemli görevimiz. Çünkü sezon sonunda onlari mutlu etmek bizim için her seyden önemli ve bunun öneminin farkindayiz. Deplasman dönüsümüzde taraftarlarimizin yanimizda olmasi bizleri çok duygulandirdi. Onlarin sevgisine layik olacagiz ve sezon sonu sampiyon olarak onlari mutlu edecegiz."

Kaynak: AA