Ergene Velimesespor'da Galibiyet Sevinci

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden Tekirdag’in profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimesespor’un Inegölspor karsisinda elde ettigi galibiyetin ardindan açiklama yapan Kulüp Baskani Serkan Bezgin, bunun henüz baslangiç oldugunu, galibiyet serisinin devam edecegine ve Ergene Velimesespor’un kisa sürede hak ettigi yere gelecegine inandigini söyledi.

TFF 2. Lig’in ilk 7 haftasinda galibiyete hasret kalan Ergene Velimesespor, ilk galibiyetini konuk ettigi Inegölspor karsisinda elde etti. Maçin ardindan degerlendirmede bulunan ve bu skorla takim üzerindeki olumsuz havanin degistigini belirten Kulüp Baskani Serkan Bezgin, “Bu galibiyete takimin, sehrin, bölgemizin çok ihtiyaci vardi. Ergene Velimesespor’un kadro kalitesi bulundugumuz konumu kesinlikle hak etmiyor. Inegölspor galibiyeti ile birlikte hizla tirmanisa geçecegimize ve seri galibiyetler alacagimiza yürekten inaniyorum. Çünkü oyuncularimizin karakterine, kalitesine, teknik heyetimizin bilgi birikimi ve deneyimine güveniyoruz” dedi.

Ergene Velimesespor’a destegini esirgemeyen herkese tesekkür ettigini de sözlerine ekleyen Bezgin, “Gerek maddi, gerekse manevi destek veren herkese, maçlarimiza gelerek takimimizi 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarimiza bir kez daha tesekkür ediyorum. Simdi sirada Nigde deplasmani var. Orada da kazanmak istiyoruz. Ardindan sahamizda oynayacagimiz Adiyaman maçina tüm sporseverleri simdiden davet ediyor, takimimizin yaninda destekçi olmalarini istiyorum” diye konustu.



“Kaymakamimiz ve baskanimiza tesekkür ediyorum”

Serkan Bezgin, Ergene Kaymakami Mehmet Emin Tasçi ve Ergene Belediye Baskani Rasim Yüksel’e ayrica tesekkür ettigini aktararak, “Tekirdag’in profesyonel liglerdeki tek temsilcisi, gururumuz Ergene Velimesespor’umuza desteklerinden dolayi Ergene Kaymakamimiz Mehmet Emin Tasçi’ya ve Ergene Belediye Baskanimiz Rasim Yüksel’e ayrica tesekkür ediyorum” cümlelerine yer verdi

Baskan Bezgin, Ergene Velimesespor’un puan cetvelinde bulundugu konumun kimseyi yaniltmamasi gerektigini ifade ederek, her takimi yenebilecek güce sahip olduklarini dile getirdi ve alt siralardan kisa süre de kurtulmayi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA