Eleskirt'te Dostluk Turnuvasinda Aileler Madalya Verdi

Agri’nin Eleskirt ilçesinde 5 takimdan 120 sporcunun yaristigi dostluk turnuvasi düzenlendi.

Eleskirt Kaymakamligi Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügünce organize edilen turnuvaya; Eleskirt Gençlik Spor Kulübü, Narman, Horasan, Igdir, Tortum güres takimlari katildi.

Eleskirt kapali spor salonunda yapilan kulüpler arasi dostluk güres turnuvasi saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasinin ardindan start aldi. Turnuvanin Açilis konusmasini yapan Eleskirt Kaymakamligi Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Sabahattin Güzel katilan bütün takimlara basari dileklerini iletti. Güzel konusmasinin devaminda "Eleskirt kaymakamligi ilçe gençlik ve spor müdürlügü olarak biliyorsunuz bu turnuvadan önce kurumlar arasi voleybol turnuvasi düzenlemistik. Kurumlarimizin ve katilim gösterenlerin özellikle tribünlerde ki coskulu taraftarlarin heyecani bizlere bu ilçede bir çok çalismaya ön ayak olma zorunlulugu getirdi. Öncelikle sunu ifade etmek isterim ki voleybol turnuvasinda bizlerden destegini hiç eksik etmeyen kaymakamimiz Murat Günes, suan gerçeklestirmis oldugumuz kulüpler arasi dostluk güres turnuvasinin da bas mimaridir. Kendisine ilçemizde yapilan gençlik çalismalarinda bizlere destek verdigi için kurumum, ilçem ve gençlik adina tesekkürü borç biliyorum. Suan bu turnuvada gelecegimiz olan çocuklarimizin mutluluklarini ve sevinçlerini görüyorum. Bu bizleri heyecanlandiriyor. Bizlerde insallah Kaymakamimiz Murat Günes’in de destekleri ile bu salonda masa tenisi, okçuluk, dart ve futsal gibi bir çok bransta turnuvalarimiz devam edecektir. Daha bir çok etkinlige imza atacagiz" dedi.

Turnuvanin emektarlarindan Eleskirt gençlik spor güres antrenörü Adem Sahna da bir konusma yaparak basta ilçe kaymakami Murat Günes ve Kurum müdürü Sabahattin Güzel olmak üzere bu etkinligin Eleskirt’te yapilmasini saglayanlara tesekkür ederek Eleskirt ilçesinin tanitimi açisindan çok önemli bir etkinlik oldugunu, katilim gösteren bütün takimlara tesekkür ettigini söyledi.



Konusmalarin ardindan sporcularin yas ve kilolarina göre müsabakalari düzenlendi.

Çesitli kilo ve yas guruplarinda yapilan müsabakalarda güresçilerin heyecani ve mücadelesi dikkatleri çekti.

Dereceye girenlere ödülleri Eleskirt ilçesinde karsilasmalari izleyeme gelen turnuvaya katilim gösteren takimlarda güresen sporcularin aileleri tarafindan verildi.

Hayatlarinda ilk defa madalya taktiklarini söyleyen velilerin heyecani ve mutluluklari dikkatlerden kaçmadi.

Kaynak: İHA