Derince'de Yelken Heyecani Sona Erdi

Derince Yelken Kulübü’nün ev sahipliginde düzenlenen “Dünya Çocuklar Günü Yelken Yarislari” büyük heyecana sahne oldu.

Birçok önemli spor organizasyonuna ev sahipligi yapan Derince Yelken Kulübü öncülügünde bu kez Dünya Çocuklar Günü kapsaminda yelken yarislari düzenlendi.

Hafta sonu gerçeklesen ve büyük heyecana sahne olan yelken yarislarini Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, yelken camiasinin önde gelen isimleri ve sporseverler dikkatle takip etti. Yarismalarin ardindan düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini takdim eden Baskan Aygün, yaptigi konusmada organizasyona istirak eden tüm sporculari tebrik ettigini ifade etti.

Büyük heyecana sahne olan yarislarin ardindan optimist genelde birincilige Sisecam Çayirova Yelken Kulübü’nden Alperen Agma, optimist kizlarda ise ilk Sisecam Çayirova Yelken Kulübü’nden Damla Öztürk elde etti. Optimist junior genel kategorisinde Izmit Yelken Kulübü’nden Demir Özbal, Optimist junior kizlarda Izmit Yelken Kulübü’nden Iraz Zehra Tom, laser 4.7 genelde Sisecam Çayirova Yelken Kulübü’nden Yagiz Asçioglu ve laser radial genel kategorisinde Derince Yelken Kulübü’nden Emre Yilmaz birinciligi elde eden isimler oldu.

Kaynak: İHA