Bellona Kayseri Basketbol Genel Menajeri Ugur Özden Açiklamasi

Bellona Kayseri Basketbol Genel Menajeri Ugur Özden, İçel Yenisehir Belediyespor maçinda hakem hatasindan dolayi maglup olduklarini söyledi.

Sosyal medya hesabindan açiklama yapan Bellona Kayseri Basketbol Genel Menajeri Ugur Özden, "Ligin ilk haftasinda Yenisehir Belediyesi karsisinda genç kadromuz ile çok iyi mücadele ettigimiz maçin bitimine 5.32 dakika kala skor 68-72 iken aleyhimize çalinan basket faul kararinin daha sonra sayi iptal/ kapama faulü olarak masaya gösterilmesine ragmen aleyhimize 2 sayi daha yazilmis olmasi genç oyuncularimizin maça ortak oldugu dakikalarda takimimizin direncini kiran bir faktör oldu" dedi.

Ugur Özden, "Sezonun ilk haftasinda yasadigimiz bu talihsiz olayda art niyet aramiyoruz. Ancak hakem arkadaslarimizdan daha yüksek form ve dikkat ile maç yönetmelerini yapilan hakli itiraza dahi teknik faul çalmanin isleri daha da zorlastirdigini anlamalarini istiyoruz. Maçi kazanan Yenisehir Belediyesi takimini da tebrik ediyor, Avrupa kupasinda ve ligde basarilar diliyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA