Bartin Üniversitesi Ögrencisi Kadir Karapinar, Türkiye Sampiyonu Oldu

Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi Kadir Karapinar, Düzce’de gerçeklestirilen Iller Arasi Halter Turnuvasi’nda 89 kiloda altin madalya aldi.

Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün Amatör Spor Haftasi kapsaminda organize ettigi Iller Arasi Halter Turnuvasi sona erdi. 2 gün süren turnuvada farkli illerden 70 erkek ve 50 kiz olmak üzere toplamda 120 sporcu mücadele etti. Turnuvada 89 kiloda yarisan Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi Kadir Karapinar tüm rakiplerini geçerek sampiyon olmayi basardi.

Genç sporcuyu aldigi basarilardan dolayi kutlayan Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartin Üniversitesi olarak sportif alandaki basarilarimizi her geçen gün arttirmanin gururunu yasiyoruz. Genç sporcularimiz aldigi basarilarla üniversitemizi en iyi sekilde temsil ettigi gibi Türk Sporunun gelecegi için de umut veriyorlar. Bu düsüncelerle elde ettigi basarilardan dolayi ögrencimiz Kadir Karapinar’i tebrik ediyor, basarilarinin katlanarak artmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA