Antrenmanda Basi Yarildi, 3 Hafta Sonra Sahaya Döndü

Altekma’nin basarili orta oyuncusu Ertugrul Gazi Metin, antrenmanda basi yarilip baygin halde hastaneye kaldirilmasindan 3 hafta sonra takimina dönüp ilk maçina çikti.

Efeler Ligi’nin Izmirli ekibi Altekma’nin sezon basinda Galatasaray’dan transfer ettigi milli voleybolcu Ertugrul Gazi Metin’in yasadigi talihsiz sakatliktan sonra sahalara 3 hafta gibi kisa sürede dönmesi voleybol otoritelerini hem sasirtti hem de mutlu etti.

Atatürk Voleybol Kompleksi kondisyon salonundaki agirlik antrenmaninda çalistigi dumbell yayinin firlamasiyla alni yarilan ve bir anda kanlar içinde kalan Ertugrul Gazi bayginlik geçirdi. Takim arkadaslari ve saglik ekibinin müdahalesiyle hemen hastaneye kaldirilan basarili oyuncunun 5 cm derinlige kadar basini yaran yay çikartirilarak içerden ve disardan 10 dikis atildi. Iki kez beyin tomografisi de çekilen milli oyuncu geceyi hastanede geçirdi. Uzun süre salonlardan uzak kalan ve antrenmanlara çikamayan Ertugrul Gazi, 3 haftalik aranin ardindan, Sorgun Belediyespor maçinda basina taktigi özel baslikla formasina kavustu ve 5 set boyunca sahada kaldi.

3 blok sayisi, 2 ace ile toplam 10 sayilik bir performans sergileyen 25 yasinda 2.03 boyundaki oyuncunun çok kisa sürede sahalara dönmesi kulüp yönetimi ve teknik heyeti memnun etti. Talihsiz sakatlik sonrasi kulüp saglik ekibinin tüm uyarilarini dikkate aldigini ve takima tahmin edilenden daha çabuk döndügünü belirten Ertugrul Gazi Metin, “Milyonda bir olabilecek bir talihsizlik yasadim. Allah korusun agirligi tasiyan dumbell sapinin yayi gözüme gelse kör olabilirdim. Kanlar içinde bayginlik geçirdim ve hemen hastaneye götürüldüm. Neyse ki çabuk müdahale edilerek kendime geldim. Takima katildigim ilk maçta iyi bir performans sergilemem beni mutlu etti. Benim ve takimimin gelecek maçlarda çok daha iyi sonuçlar alacagina olan inancim tam” dedi.

Kaynak: İHA