22 Bransta 3 Bin Genç Sporla Bulusuyor

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan ortaklasa hayata geçirilen ‘Spor Akademisi’ gençleri sporla bulusturmaya devam ediyor. Yaz spor okullarinda 5 bin ögrenci egitimini tamamlarken, Kis okullarinda ise 22 bransta 3 Bin ögrenci kurs görüyor.

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlügü ile ortaklasa imzalanan protokolle birlikte yaz aylarinda gerçeklestirilen ve 5 Bin gencin sporla bulusmasina ön ayak olan Baskan Özlü, kis spor okullarinda da 3 bin gencin sporla bulustugunu söyledi.



“Projelerin en önemli sacayagi bugünün sporculari”

Baskan Özlü, kis okullari çalismalarina yönelik yaptigi degerlendirmede, “7’den 70’e her yastan vatandasimizin ihtiyacinda yanlarinda olmayi sürdürüyoruz. Spor da en önemli ihtiyaçlarimizdan biridir. Küçük yaslarindan itibaren çocuklarimizin sporla bulusmasini saglamak, onlarin gelisimlerinde pay sahibi olmak bizler için büyük mutluluk kaynagi. Yaz spor okullarini basariyla tamamladik ve hiz kesmeden kis spor okullarimizla egitimlere yeniden basladik. 22 bransta 45 antrenörümüzle 3 bin gencimizi yeniden sporla bulusturduk” dedi.



“Hedefimiz, gelecegin milli sporcularini yetistirmek”

Spor okullarina katilim saglayan gençlerin kullanacaklari malzemelerin ve ulasimlarinin belediye tarafindan sagladigini belirten Baskan Özlü, “Gençlik ve Spor Müdürlügümüz de antrenör ve tesisler noktasinda paydasimiz olarak yanimizda oluyor. Hedefimiz, çok daha fazla sayida gencimize ulasarak spor etkinliklerinin yapilmasini saglamak. Her bransta basari hikayesi yazarak, gelecegin milli sporcularini yetistirip Düzce’yi spor sehri yapmaya kararliyiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyor, spor okullarimizda egitimlerine devam eden gençlerimize basarilar diliyorum” seklinde konustu.



Ücretsiz egitimler devam ediyor

7-18 yas arasi çocuklar için ücretsiz düzenlenen Kis Spor Akademisinde, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Cimnastik, Hentbol, Futbol, Güres, Halter, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Oryantiring, Okçuluk, Tenis, Voleybol, Yüzme, Tekvando, Wush ve Bedensel Engelliler (Halter, Güres ve Okçuluk) olmak üzere toplam 22 bransta 3 bin ögrenci 45 antrenör esliginde egitim görmeye devam ediyor.

Kaynak: İHA