Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica Oyundan Memnun Açiklamasi

'Takim beklentilerimi çok çabuk kavradi. Anlattiklarimi bu kadar hizli kavrayan bir oyuncu grubuyla ilk defa çalisiyorum'

Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica, takimin beklentilerini çok çabuk kavragini ve Adana Demirspor deplasmaninda sergilenen oyundan memnun oldugunu bildirdi.

Sumudica, kulüp televizyona yaptigi açiklamada, Adana Demirspor maçi öncesi takima agresiflik kazandirmak için çalismalar yaptiklarini ifade etti.

Takimin talimatlarina iyi bir geri dönüs sagladigini belirten Sumudica, "Takim, beklentilerimi çok çabuk kavradi. Anlattiklarimi bu kadar hizli kavrayan bir oyuncu grubuyla ilk defa çalisiyorum, çok hizlilar. Tecrübeli ve 35 yasini geçen oyuncular var, onlar da genç oyuncular gibi davraniyor, sanki okulda ögrenmek isteyen ögrenci gibiler. Oyuncularimla aramda çok güzel bir iliski var." ifadelerini kullandi.

Takiminin sergiledigi oyunundan memnun oldugunu ve üzerine koyarak ilerleyeceklerini aktaran Rumen teknik adam, taraftara söyle seslendi:

"Taraftarlarin maça gelerek bizi desteklemelerini istiyorum. Çünkü taraftarsiz bir takimin kimligi yoktur. Adana'da gördügüm hosuma gitti, yaklasik 15 bin taraftar vardi, takimlarini desteklediler. Hatta maçi kaybettikten sonra da desteklemeye devam ettiler. Hiç kimse takimina kötü bir sey söylemiyordu. Tabii taraftarlarimizin maçtan sonra bize kizgin olmasini istemiyorum. Söz veriyorum, takimim performansini sahaya yüzde 100'ünü yansitacak. Maçimiza gelen herkes evine mutlu dönsün istiyorum."

Sumudica, Adana Demirspor galibiyetiyle ilgili de "Su ana kadar bir sey yapmis degiliz, sadece 3 puan aldik. Eger Altay maçini kazanmazsak, bu 3 puanin hiçbir anlami yok." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA