Welinton Açiklamasi 'Bütün Maçlari Kazanmak Istiyoruz'

Besiktas’in Brezilyali futbolcusu Welinton, Sporting Lizbon maçi öncesinde konustu. Welinton gerek ligde gerekse de Sampiyonlar Ligi’ndeki bütün maçlari kazanmak istediklerini söyledi.

UEFA Sampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçinda Sporting Lizbon’u konuk edecek olan Besiktas’ta Brezilyali futbolcu Welinton, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Sakatlik yasadigini ve bu durumun isinin bir parçasi oldugunu ifade eden Welinton, “Sakatligimi atlattim. Geçen seneden birçok oyuncu var aramizda. Hemen hemen ayni arkadaslarla devam ediyoruz. Geçen sene iyiydik, bu sezon basinda da iyiydik ama son maçtan bahsediyorsak, bununla ilgili aramizda toplanti yapiyoruz. Nasil geçen sene sonunda ve bu sezon basinda iyi savunma yapiyorsak, yeniden ayni sekilde devam edecegiz” diye konustu.

Grupta 2 güçlü takima karsi 2 maç oynadiklarini söyleyen Welinton, “2 güçlü ve büyük takima karsi iyi ve kaliteli maçlar oynadik. Yarin da ayni sekilde olacak. Bütün maçlarda iyi oynayip kazanmak istiyoruz. Iyi oynayip kazanip önümüze bakacagiz. Bütün maçlari kazanarak parlak gelecege iyi bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA