Kocasinan'in Masa Tenisi Takimlari, Turnuvalara Damga Vurmaya Devam Ediyor

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Erkekler ve Bayanlar A ve B Takimlari, Gençler Bölge Takim Yarismalarinda elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasina katilmaya hak kazandi. Sporun ve sporcunun dostu Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, turnuvada basarili olan takim sporcularini tebrik etti.

Gençler Iç Anadolu Bölge Takim karsilasmalari, Kirsehir ilinde oynandi. A ve B Takimlari olarak müsabakalara katilan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü, karsilasmalarda gösterdigi performansla göz doldurdu. Turnuvada üstün bir oyun sergileyen Erkekler B Takimi, müsabakalar sonucunda Iç Anadolu Bölge birincisi olurken A Takimi ise ikincilik elde etti. Bayanlarda ise A Takimi turnuva sonucunda bölge birincisi olurken B Takimi ise dördüncü oldu. Böylelikle Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takimlari, elde ettikleri basarilarla Gençler Türkiye Sampiyonasina katilmayi hak kazandi.

Basarilarindan dolayi sporculari tebrik eden Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takimlarimiz, karsilasmalarda elde ettigi basarilar sayesinde yine Kocasinan’i Türkiye Sampiyonasi’nda temsil etmeye hak kazandi. Özellikle hem yurt içinde hem yurt disinda bayan takim oyuncularimiz sehrimizi ve ülkemizi gururla temsil ediyor. Insallah Kocasinan’imizin adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracagiz. Sporcularimizin daha da önemli dereceler elde edeceklerine inancim tamdir. Daha büyük basarilar için tüm sporcularimiza her zaman desteklerimizi artirarak sürdürecegiz. Bize bu gururu yasattiklari için basta hocalarimiz olmak üzere tüm sporcularimiza ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Büyük bir basariya imza atan sporcular ise desteklerinden dolayi Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Kaynak: İHA