Istanbulspor-Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Istanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgiç:'Aldigimiz önlemler neticesinde oyuncularimiz iyi reaksiyon gösterdi ve maçi kazandik' Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker:'Çok fazla degerlendirecek bir sey yok. Kendi oyunumuzdan çok uzaktik'

Istanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgiç, TFF 1. Lig'in 9. haftasinda 1-0 kazandiklari Tuzlaspor maçinda çalistiklarini sahaya yansittiklarini söyledi.

Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi'nda yapilan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Dalgiç, "Çok önemli bir maç oynadik. Rakibimiz, ligin iyi takimlarindan. Iyi organize olduk ve rakibimizi iyi analiz ettik. Aldigimiz önlemler neticesinde oyuncularimiz iyi reaksiyon gösterdi ve maçi kazandik." diye konustu.

Sakatliktan dönen 5 oyuncunun iyi performans gösterdigini aktaran Dalgiç, "Sakatliktan dönen oyuncularimiz vardi. Onlar çok iyi performans sergiledi. Özellikle Istanbulspor adina en büyük kazançlardan birinin Michael Ologo oldugunu düsünüyoruz. Ologo iyi bir performans gösterdi." seklinde görüs belirtti.

Mehmet Hüseyin Dalgiç, ligin 10. haftasinda Ankara Keçiörengücü ile karsilasacaklarini hatirlatarak, "Içeride ve disarida ayni oyunu oynayip galibiyete odaklaniyoruz. Keçiörengücü maçini da kazanmaya gidecegiz." diyerek sözlerini tamamladi.

- Ugur Tütüneker: "Kendi oyunumuzdan çok uzaktik"

Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker, kendi performanslarindan çok uzak olduklarini söyledi.

Gol pozisyonu üretmek için üçüncü bölgeye gidemediklerini aktaran Tütüneker, "Çok fazla degerlendirecek bir sey yok. Kendi oyunumuzdan çok uzaktik. Golü bulana kadar rakibimiz oyuna hakimdi. O dönem oyuna ortak olamadik. Golden sonra ortak olmaya çalistik ama pozisyon üretemedik, üçüncü bölgeye hiç inemedik. Ikinci yari da ayni sekildeydi. Istanbulspor'u tebrik ediyoruz. Bir an önce kendimizi toparlayip kendi oyunumuzu oynamamiz lazim. Bugün çok top kaybettik." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA