Hatayspor-Gaziantep FK Maçinin Ardindan

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan:'Zor bir galibiyetti. Iyi bir rakibe karsi oynadik' 'Oyuncu kardeslerime, kader arkadaslarima çok tesekkür etmek istiyorum, gerçekten çok güzel isler, çok güzel hikayeler yaziyorlar' Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut:'Ikinci yarinin tamamina baktigimizda bir puan almamiz gerekirdi diye düsünüyorum. Ama ilk yariyi degerlendirdigimizde 3 puani zaten hak etmedik'

Süper Lig'in 9. haftasinda agirladigi Gaziantep FK'yi 2-1 yenen Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, zor bir galibiyet aldiklarini ve iyi bir rakibe karsi oynadiklarini söyledi.

Erdogan, Yeni Hatay Stadi'ndaki karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, Gaziantep FK'nin özellikle son haftalarda çikista olan bir ekip oldugunu belirtti.

Gaziantep FK'nin özellikle ikinci bölgede çok iyi kapandigini ve kazandigi toplarla kontrataga çikan bir oyun anlayisina sahip oldugunu analiz ettiklerini aktaran Erdogan, "Zor bir galibiyetti. Iyi bir rakibe karsi oynadik. Gaziantep de özellikle son haftalarda çikista olan bir rakip. Biz içeride yine baskili oynamaya çalistik. Maçin ilk yarisinda oyun kontrolü daha fazla bizdeydi. Pozisyonlari degerlendiremedik ama hiçbir zaman inancimizi kaybetmedik." diye konustu.

Maçin ikinci yarisinda golü bulduktan sonra ikinci golü bulmak için hücum oynamaya devam ettiklerini belirten Erdogan, sunlari kaydetti:

"Maalesef ikinci golü bulduktan sonra ister istemez biraz fazla geriye çekildik. 2-1 olduktan sonra sikintili bir son bölüm yasadik. Bu da futbolun içinde olan seyler. Oyuncu kardeslerime, kader arkadaslarima çok tesekkür etmek istiyorum, gerçekten çok güzel isler, çok güzel hikayeler yaziyorlar. Bu hikayeyi yazarken basta onursal baskanimiz Lütfü Savas'a da çok tesekkür etmek istiyorum. Biz göreve basladigimizdan beri gerçekten güvenlerini, inançlarini sürekli bize hissettiriyorlar. Çok güzel bir camiada çalisiyoruz. Bugün buraya gelen taraftarlarimiza da çok tesekkür etmek istiyorum. Maçin bütün bölümünde gerçekten nasil takimima destek olabilirim, bunu oyuncularimiza hissettirdiler. Oyuncularimiz hiçbir zaman galibiyet inancini kaybetmeden son dakikaya kadar üst seviyede mücadele ederek iyi futbol oynadi. Çok mutluyuz. Bunun sevincini bugün yasayip yarindan itibaren hafta sonu oynayacagimiz maçin hazirliklarina baslayacagiz."

- Bulut: "Ikinci yarinin tamamina baktigimizda bir puan almamiz gerekirdi"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, çok degisik bir ilk yari gördüklerini söyledi.

Ilk yarida sahada olmayan ve isteklerini yerine getiremeyen bir Gaziantep FK oldugunu dile getiren Bulut, takiminin kendi evinde farkli, deplasmanda farkli oynadigini belirtti.

Ikinci yarida sahada keyif veren bir futbol oldugunun altini çizen Bulut, "Ikinci yarinin tamamina baktigimizda bir puan almamiz gerekirdi diye düsünüyorum. Ama ilk yariyi degerlendirdigimizde 3 puani zaten hak etmedik. Maalesef istedigimiz ikinci golü atamadik." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA