Gençlerbirligi'nin Kalecisi Übeyd Adiyaman, Taraftarlarin Sorularini Yanitladi Açiklamasi

'Futbolla beraber iki sene tekvando geçmisim var. Yüksek atlamada da Türkiye birinciligi derecem var. Ama spor disinda bir meslek söylemem gerekirse özel harekatçi olmak isterdim'

Gençlerbirligi'nin kaptanlarindan Übeyd Adiyaman, Gençlerbirligi YouTube kanalinda taraftarlarin sorularini yanitladi.

Kulüp sosyal medya ekibinin Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube'dan derledigi sorulara samimi cevaplar veren Übeyd, taraftarlardan gelen sorulari yanitlarken keyifli anlar yasadi.

"Futbolcu olmasaydin hangi meslegi yapardin?" sorusu üzerine Übeyd, "Futbolla beraber iki sene tekvando geçmisim var. Yüksek atlamada da Türkiye birinciligi derecem var. Ama spor disinda bir meslek söylemem gerekirse özel harekatçi olmak isterdim." ifadelerini kullandi.

Gençlerbirligi'nin 11 yas alti takiminda oynayan bir sporcunun Instagram üzerinden yönelttigi "Altyapiya yeni baslayan sporculara ne önerirsiniz?" sorusuna ise 24 yasindaki kaleci, "Çalismaktan asla yilmayin, eminim yol ayrimlari, zor dönemler gelecek. Ama çalismanin ve disiplinin oldugu yerde bunlarin kolaylikla asilabildigine emin olun." seklinde cevap verdi.

Futbol disinda E-Spor'la ilgilendigini söyleyen Übeyd Adiyaman, "Bilgisayar oyunlari oynamayi çok severim. E-Spor turnuvalarini da takip ediyorum. Benim için çok keyifli oluyor. Futbol disinda takip ettigim, izledigim brans olarak E-Spor diyebilirim." diye konustu.

Sosyal medyadan gelen sorular arasinda Übeyd'e küçük bir sürpriz de takim arkadasi Arda Kizildag'dan geldi.

Übeyd Adiyaman ile oda arkadasi olan Arda, "En sevdigin defans oyuncusu kim? Oda arkadaslarinla aran nasil?" sorusunu yöneltti. Übeyd de "Bu sezon için söylüyorsak, en sevdigim defans oyuncusu kesinlikle Arda. Ayirt ettigim kimse yok, takimdaki bütün arkadaslarimi seviyorum." yanitini verdi.

Kaynak: AA