Erdogan Açiklamasi 'Hiçbir Zaman Inancimizi Kaybetmedik'

A. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Gaziantep FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, kendi sahalarinda oynadiklari maçlarda oldugu gibi bu maçta da baskili oynamaya çalistiklarini söyledi.

Süper Lig’in 9. hafta maçinda evinde karsilastigi Gaziantep FK’yi 2-1 maglup eden A. Hatayspor’da Teknik Direktör Ömer Erdogan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Erdogan, iyi bir rakibe karsi, zor bir galibiyet aldiklarini belirterek, “Zor bir galibiyetti. Iyi bir rakibe karsi oynadik. Gaziantep de son haftalarda çikista olan bir rakip. Rakibi analiz ederken özellikle 2. Bölgede çok iyi kazanip kazandigi toplarla Muhammet ile Maxim’le çabuk kontaktan çikan bir oyun anlayisini sahip olduklarini analiz etti. Biz içeride yine baskili oynamaya çalistik. Maçin ilk yarisinda oyun kontrolü daha fazla bizde olan, pozisyonlara giren ve pozisyonlari degerlendiremedik ama hiçbir zaman inancimizi kaybetmedik. Ikinci yari golü bulduktan sonra ikinci golü bulmak için devam ettik hücum oynamaya. Ikinci golü bulduktan sonra fazla biraz geriye çekildik. Som dakikalarda golü bulduktan sonra sikintili son bölüm yasadik. Buradan oyuncu kardeslerime ve kader arkadaslarima tesekkür ediyorum. Çok güzel hikayeler yaziyorlar. Çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA