Bulut Açiklamasi 'Bu Performansla 3 Puani Almamiz Zor'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, yapmak istediklerini sahada yapamayan bir Gaziantep Futbol Kulübü oldugunu söyledi.

Süper Lig’in 9. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi Hatayspor’a 2-1 maglup olan Gaziantep FK’de Teknik Direktör Erol Bulut, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Bulut, sahalarinda ve deplasmanda çok farkli oynadiklarini, bu performansla istedikleri hedefe zor ulasabileceklerini belirterek, “Bugün çok degisik bir ilk yari gördük. Bizim açimizdan söylüyorum. Ilk yari zaten sahada olmayan isteklerimizi yerine getiremeyen bir Gaziantep Futbol Kulübü var. Kaleye sutumuz yok. Yapmak istediklerimizi sahada yapamayan bir Gaziantep Futbol Kulübü vardi. Genel performansa baktigimizda evinde çok farki oynayan bir Gaziantep Futbol Kulübü deplasman da farkli oynadi. Bu performanslarla istediginiz hedeflere zor ulasirsiniz. Bunu açik söyleyeyim. Ikinci yari ise hem stada gelen taraftarlar hem de televizyon önünde olan taraftarlar keyif aldigini düsünüyorum. Ilk yariyi hiç saymamamiz lazim. Ikinci yarinin tamamina baktigimizda gösterdigimiz performans istek arzu ile 1 puan almamiz gerekiyordu. Ilk yariyi degerlendirdigimizde zaten 3 puani hak etmedik. Bu performansla 3 puani almamiz zor. Bizim açimizdan iyi olmadi” dedi.

Kaynak: İHA