Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Sahin, Aktif Futbol Yasantisini Sonlandirdigini Açikladi Açiklamasi

'Artik kariyerime futbol sorumlusu olarak devam etme zamani. Saha içinde tecrübe ettigim, arastirip biriktirdigim, birlikte çalistigim hocalarimdan ögrendigim tüm bilgileri artik ortaya koyma vakti'

Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yollarin ayrilmasinin ardindan futbol sorumlulugu görevine getirilen Nuri Sahin, futbolculuk kariyerini noktaladigini açikladi.

Nuri Sahin, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, küçücük bir çocukken, bu oyunun mücadelesi, sevinci, heyecani, üzüntüsü, basarisi, basarisizligi ve daha birçok seyine asik oldugunu belirtti.

Kendisini en iyi futbolla ifade ettigini ve en mutlu hissettigi yerin saha oldugunu aktaran 33 yasindaki Nuri Sahin, sunlari kaydetti:

"Bu hayata dair neyim varsa o yesil saha ve o mesin yuvarlak verdi bana. Tutkuyla baglandigi sey bir insanin hayatina ne kadar dokunabilirse, futbol benim hayatima o kadar dokundu, tüm muhtesemligiyle. Bugüne kadar yasadigim her sey için minnettarim. Artik kariyerime futbol sorumlusu olarak devam etme zamani. Saha içinde tecrübe ettigim, arastirip biriktirdigim, birlikte çalistigim hocalarimdan ögrendigim tüm bilgileri artik ortaya koyma vakti. Fraport TAV Antalyaspor'da bana bu sansi veren baskanimiza ve tüm yönetimimize çok tesekkür ederim."

Bugüne kadar formasini giydigi tüm kulüplere ve yöneticilerine, bilgilerini, tecrübelerini paylasan teknik direktörlerine, kendisini destekleyen taraftara, ailesine, esine, çocuklarina ve ekibine tesekkür eden Nuri Sahin, "Bilsinler ki futbola ilk basladigim günkü heyecani duyuyorum. Bilsinler ki futbolu sevmeye ve onu güzellestirmeye devam edecegim, ilk günkü tutkumla." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA