Vitor Pereira Açiklamasi 'Hakemin Vermis Oldugu Bir Kararla Maç Bitti'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kalitelerini sahaya yansittiklarini belirterek, savasmaya devam edeceklerini söyledi.

Süper Lig’in 9. haftasinda Trabzonspor ile Fenerbahçe karsilasti. Ev sahibi Trabzonspor, sahadan 3-1 galip ayrildi. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, savasmaya devam edeceklerini belirterek, "Maça iyi basladik. 11’e 11 oynandigi süre boyunca üstün olan bizdik. Kalitemizi sahaya yansittik. Golü bulduk, ikinci golü de bulabilirdik. Ama Kim’in yaptigi iki faulün ikisine de hakem sari kart gösterdi ve bir kisi eksik kaldik. 10 kisi kaldiktan sonra defansta organizeydik. Rakip topa sahip oldu ama kendi sahalarinda çevirmeye izin verdik. Ama 85. dakikaya kadar. O dakikalarda hakemin vermis oldugu bir kararla maç bitti. Hakem hakkinda yorum yapmak istemiyorum, insanlar zaten yapacaktir. Buraya kazanmak için geldik. Maçtan önce oyuncularimizla yaptigim konusmalarda da bunu dile getirdim. Beraberlik için gelmedik. Kazanmak için çok çalistik, maalesef mümkün olmadi. Savasmaya devam edecegiz. Puanlari telafi edecegiz. Önümüzde Avrupa maçi var. Bu maç geçmiste kaldi, bir sey degistiremeyiz. Artik ileriye bakmamiz lazim” seklinde konustu.

Hakem Ali Sansalan ile maç içerisindeki konusmasiyla ilgili soruya ise Pereira, “Aslinda saygisiz bir sey yapmadim. Bahsettiniz seyi hatirlamiyorum. Hakeme karsi bir harekette bulunmadim” ifadelerini kullandi. Bir baska soru üzerine ise Pereira, "Maç yeniden oynansa ilk 11 tercihlerim tam olarak böyle olurdu" dedi.

(Ozan Köse/IHA)

Kaynak: İHA