Trabzonspor-Fenerbahçe Maçindan Notlar

Bordomavili takimda Hamsik, maç kadrosunda yer almadi Fenerbahçe, Kasimpasa maçinin 11'ine göre 4 farkli oyuncuyla sahaya çikti.

Süper Lig'in 9. haftasinda Fenerbahçe'yi konuk eden Trabzonspor, ligde son oynadigi Yukatel Kayserispor maçinin 11'ine göre 5 oyuncu degisikligiyle sahaya çikti.

Teknik direktör Abdullah Avci, savunmada Ahmetcan Kaplan'in yerine kart cezasini tamamlayan Vitor Hugo'ya, sol bekte Ismail Köybasi'nin yerine Denswil'e, orta sahada Siopis'in yerine Berat Özdemir'e sans tanidi.

Deneyimli teknik adam, Hamsik'in yerine Abdülkadir Ömür'e, forvet hattinda ise Cornelius'un yerine Djaniny'e forma verdi.

- Hamsik, riske edilmedi

Slovakya Milli Takimi'nin Hirvatistan ile oynadigi maçta adalesinden sakatlanan Hamsik, riske edilmeyerek maç kadrosuna alinmadi.

Bu sezon 12 resmi maçin tamaminda forma giyen Slovak oyuncu, katildigi son antrenmanin ardindan karsilasmanin kadrosuna alinmayarak ögle saatlerinde tesislerden ayrildi.

Slovak oyuncu, karsilasmayi tribünden izledi.

Trabzonspor'da Hamsik'in yani sira Koita ve Abdulkadir Parmak, maç kadrosunda yer almayan diger isimler oldu.

- Fenerbahçe'de 4 degisiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Trabzonspor karsisina, ligde son oynadiklari Kasimpasa maçinin 11'inden farkli olarak 4 isimle çikti.

Pereira, savunmada Serdar Aziz'in yerine Novak'a, orta sahada Muhammed Gümüskaya'nin yerine Osayi-Samuel'e, hücum hattinda ise Berisha'nin yerine Mesut Özil'e ve Serdar Dursun'un yerine de Valencia'ya görev verdi.

- Yüzde 50 kapasite doldu

Trabzonspor taraftari, Fenerbahçe karsilasmasina yogun ilgi gösterdi.

Satisa çikarilan biletlerin tamamini tüketen bordo-mavili taraftarlar, stat kapasitesinin yüzde 50'sini doldurdu ve zirve mücadelesi verdikleri rakipleri karsisinda takimlarini yalniz birakmadi.

Karsilasmayi izleyen 21 bin taraftar, takimlarina büyük destek verdi.

- Nwakaeme ve Bakasetas'a Agaoglu'ndan ödül

Trabzonspor'un resmi fan token partneri Socios.com ile yürüttügü '$TRA Ayin Oyuncusu Ödülü', agustos ve eylül aylari için sonuçlandi.

Socios.com uygulamasi üzerinden her ay, $TRA Fan Token sahiplerinin oylarinin belirledigi '$TRA Ayin Oyuncusu Ödülü' unvaninin Agustos ve Eylül 2021'deki kazananlari Anthony Nwakaeme ve Anastasios Bakasetas oldu.

Oyunculara kendileri için hazirlanan özel $TRA plaketlerini maç öncesi kulüp baskani Ahmet Agaoglu takdim etti.

Kaynak: AA