Sarper Cengiz Açiklamasi 'Babamin Bu Genel Kurulu Izlememesi Için Büyük Mücadele Vermek Zorunda Kaldim'

Eski Galatasaray Baskani Mustafa Cengiz’in oglu ve sari-kirmizili kulübün üyesi Sarper Cengiz, Sedat Dogan’in açiklamalarinda yaptigi kanser benzetmesi nedeniyle, Cengiz Ailesi olarak özür beklediklerini söyledi. Daha sonra kürsüye çikan Dogan özür diledi.

Galatasaray Spor Kulübü’nün 2020 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi, Lütfi Kirdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumu’nda gerçeklestiriliyor. Eski Galatasaray Baskani Mustafa Cengiz’in oglu ve sari-kirmizili kulübün üyesi Sarper Cengiz, kulübün üyesi Sedat Dogan’in açiklamalarina cevap verdi.

Vicdan kismi ile ilgili konusacagini söyleyen Cengiz, "18, 19 yillik üyenizim. Islerim yogunlugundan dolayi maalesef Galatasaray ile çok iç içe olamiyordum. Kimleri çok içindeymisim gibi lanse etti ama hiç öyle degil. Vicdan konusunda bir konusma yapti Sedat Bey. Bizim aile olarak vicdanimiz kaniyor, canimiz yaniyor. Hastalik olabilir. Biz bunu en iyi sekilde atlatiriz diye düsünüyoruz. Çesitli bu 3 yillik süreçte vicdanla ilgili yada herhangi bir konu üzerinde özür bekleniyormus. Sedat Bey, ben Cengiz ailesi adina biz babama bile hastaligin nasil sirayet ettigini anlatmamistik. Akcigerden baslayip, mide ve devamini babam üzülmesin diye anlatmak istemiyorum. Babam 2 gündür hastanede. Biz dün hastanede siz burada genel kurul yaparken, üzüldügüm ifadeler olurken, babamin bu genel kurulu izlememesi için büyük mücadele vermek zorunda kaldim. Tansiyonunun bir nebze bile artmasi maalesef tibbi yönden sikintiya yol açiyor. Allah’in izni bu süreci de atlatacagiz. Hepinizden çok tesekkür ederim, arayan soran, ilgilenen, dua eden. Cengiz ailesi olarak Sedat Dogan’dan da özür bekliyoruz" diye konustu.

Daha sonra kürsüye çikan Sedat Dogan, Cengiz ailesinden özür diledi.

Kaynak: İHA