Reha Enginer Açiklamasi 'Rakip Çok Az Kalemize Geldi Ama 3 Gol Yedik'

Boluspor Teknik Direktörü Reha Enginer, “Baktigimiz zaman çok pozisyon vermeden goller yedik. Rakip çok az kalemize geldi ama 3 gol yedik. Bu yedigimiz goller düsündürücü” dedi.

Bursaspor sahasinda agirladigi Boluspor’u 3-1’lik skorla maglup etti. Maç sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Boluspor Teknik Direktörü Reha Enginer, ilk 2 golü kornerden yediklerini belirterek, “Basit goller yiyoruz. Bir ve ikinci golden sonra oyuna dönmek için gole ihtiyaç vardi, bunu beceremedik. Devre arasinda oyuncularimiza 2-1 yaparsak maçi çevirebilecegimizi söyledim ama 3 golü yedik. Bundan sonra bir gol bulduk ama yetmedi. Golün arkasindan ikinci golü kaçirdik. O golü kaçirmasaydik maça dönebilirdik. Baktigimiz zaman rakibe çok pozisyon vermeden goller yedik. Rakip çok az kalemize geldi ama 3 gol yedik. Bugün yedigimiz goller düsündürücü. Oyun üstünlügüne bakilirsa ortada geçen maç diyebiliriz. Topla oynama oranlari yüzde 51’e yüzde 49 üstünüz ama oyun anlaminda bir sey ifade etmedi. Geride gereksiz paslar yaptik. 4 haftadir kazanamiyoruz. Üzüntülüyüz” dedi.

Takimda bir özgüven eksikliginin olmadiginin altini çizen Enginer, “Galibiyete yakin taraf geçen hafta bizdik. Geçtigimiz 3 maçi kazanabilirdik. Oyun standardini yakalamistik ama bugün Bursaspor bize standart oyunumuzu oynatmadi. Ikinci bölgeye çekilip bizi öyle karsilayacaklarini biliyorduk. Oyunu agir oynadik. Bundan önceki haftalarda da gol ile sikintilarimiz var bu durum bu hafta da devam ediyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA