Özcan Bizati Açiklamasi 'Bursa Sehri Çok Daha Fazla Sevinecek'

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, iyi bir kamp süreci geçirdiklerini ifade ederek, “Oyuncularimizin antrenmanda katilimlari çok iyiydi. Böyle devam ettigi sürece bursa sehri çok daha fazla sevinecek. Sabirli olacagiz 1 galibiyetle hiç bir sey bitmedi” dedi.

Bursaspor kendi evinde karsilastigi Boluspor’u 3-1’le geçti. Maçin ardindan konusan Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Iki haftalik çalisma sürecimiz oldu. Orada bazi oyun karakteri ortaya koymak istemistik. Onun meyvelerini toplamaya basladik. Bunun devami getirmek lazim. Bir galibiyet ile her sey bitmiyor. Devam ettirmek için elimden geleni yapacagiz. Cosku her seyden önemli ama oyunumuzu gelistirmek gerekiyor. Bunlari da yavas yavas yapacagiz” diye konustu.



“Bizim için kamp çok verimli geçti. Orada eglendik ve iyi antrenmanlar yaptik” diyen Bizati, “Eglenerek is yapilmasindan yanayim. Antrenmanlarin içinde yüksek tempo vardi. Bizim antrenmanlarimiz hep zevkli ve temposu yüksektir. Oyuncularimizin katilimlari çok iyiydi. Böyle devam ettigi sürece Bursa sehri çok daha fazla sevinecek. Sabirli olacagiz bir galibiyetle hiç bir sey bitmedi” dedi.

Bazi oyuncularin sakatlik ve hastaliklarinin oldugunu vurgulayan Bizati, “Sakatlik ve hastaliklar var. Eksik degiliz. Benim için oynamayan degil, sahadaki oyuncularin performansi daha önemlidir. Bir haftalik kamp sürecinde bu duruma geldik. Oyuncular bir seyler istiyorlar. Taktiksel olarak bir sey istiyorlar ama fiziksel gücümüz yetmiyordu” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA