Manisa FK'da Maglubiyetlerin Faturasi Kesildi

TFF 1. Lig’de son 6 haftayi maglubiyetle kapatan Manisa Futbol Kulübü’nde 8 gün önce takimin basina getirilen Teknik Direktör Naci Sensoy ile yollar ayrilirken, sportif direktör Serkan Isyapan’in da görevine son verildi. Ayrica futbolcular Kubilay Aktas, Anil Koç, Andre Sousa, Sadi Karaduman ve Kemal Rüzgar süresiz olarak kadro disi birakildi.

TFF 1. Lig’in ilk 3 haftasinda 3 galibiyet alarak sezona baslayan ancak daha sonraki oynadigi 6 haftayi da maglubiyetle kapatan Manisa FK’da kötü gidisin faturasi kesildi. Manisa FK’yi geçen sezon 2. Lig’de sampiyon yapan teknik direktör Serkan Özbalta’nin yerine geçen hafta göreve getirilen Naci Sensoy’un takimdaki görevi yalniz 1 maç sürdü. Adanaspor maglubiyeti sonrasi Sensoy’un görevine son verilirken, sportif direktör Serkan Isyapan ile de yollar ayrildi. Manisa FK’da ayrica futbolcular, Kubilay Aktas, Anil Koç, Andre Sousa, Sadi Karaduman ve Kemal Rüzgar’i da süresiz kadro disi birakildi.

Öte yandan Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan da sosyal medyadan konuyla ilgili bir açiklama yapti. Aktan, "Oyuncular söylemek istediklerini söylediler. Simdi, Manisa Futbol Kulübü’nün sahibi olarak söz sirasi bizdedir. Gerekenler yapiliyor ve yapilmaya devam edilecektir. Kulübün iradesini ve gücümüzü herkesin iliklerine kadar hissetmesini saglayacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA