Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bireysel Hatalardan Yedigimiz Goller Farki Açti'

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, maglup olduklari BB Erzurumspor maçinin ardindan, “Bireysel hatalardan yedigimiz goller farki açti. Ikinci yari planlarimizin disinda gelisti. Erzurumspor kaliteli bir takim. Bu maç geride kaldi. Üzgünüz ama ilk 45 dakikada dogru oyun oynadik. Bizim almamiz gereken ders maçin sonuna kadar konsantrasyonumuzu korumamiz gerektigi oldu” dedi.

TFF 1. Lig’in 9. haftasinda deplasmanda BB Erzurumspor’a 6-2 maglup olan Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Eroglu, genç bir takim olduklari bu yüzden bireysel hatalara engel olamadiklarini ifade ederek, “Milli takim arasindan sonra kazanarak baslamak istedik. Taktiksel anlamda iyi hazirlandik. Ilk yari bizim kontrolümüzdeydi. 2 farkli öne geçtik. Maçin sonucu maalesef çok kötü bitti. Devreye 2-0 girseydik her sey farkli olabilirdi. Tecrübesizlikten ilk golü yedik. Bir anda 2-2 oldu. Planladigimiz deplasman oyunu güzel giderken devre sonu moral anlaminda geriye düstük. Ikinci yari kolay olmadi. Bireysel hatalardan yedigimiz goller farki açti. Ikinci yari planlarimizin disinda gelisti. Erzurumspor kaliteli bir takim. Bu maç geride kaldi. Üzgünüz ama ilk 45 dakikada dogru oyun oynadik. Bizim almamiz gereken ders maçin sonuna kadar konsantrasyonumuzu korumamiz gerektigi oldu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA