Hatayspor'un Stoperi Fatih Kurucuk, Avrupa Kupalarinda Boy Göstermek Istiyor Açiklamasi

'Takim olarak saha içinde ve saha disinda çok iyi bir uyum içindeyiz' 'Hatayspor'u Avrupa kupalarina tasimak istiyoruz. Insallah sezon sonu bunu gerçeklestiririz ve Atakas Hatayspor'u Avrupa'da görürüz'

HÜSEYIN YILDIZ - Süper Lig ekiplerinden Atakas Hatayspor'un stoperi Fatih Kurucuk, ligi üst siralarda tamamlayip gelecek sezon Avrupa kupalarinda mücadele etmek istediklerini söyledi.

Sezon öncesi Fatih Karagümrük'ten bordo-beyazli ekibe transfer olan 23 yasindaki Fatih Kurucuk, AA muhabirine, Akdeniz ekibine ilk 11'de oynama hedefiyle geldigini belirtti.

Takimdaki forma rekabetinin bireysel performansini arttirdigini ifade eden Fatih, "Sadece futbol odakli yasiyorum. Özel yasantim da ayni sekilde. Futbol su an hayatimda birinci sirada ve bu hep böyle devam edecek." dedi.

Fatih, Hatayspor bünyesinde bulundugu için çok mutlu oldugunu aktararak, söyle konustu:

"Çok dogru bir karar verdigimi düsünüyorum. Beni Hatay'da ilk geldigim günden itibaren çok iyi karsiladilar. Gerek saha içinde arkadaslarim, gerekse taraftarlar bana çok sevgi gösteriyor. Ben de ayni sekilde onlarla mutlu oluyorum. Taraftarlarimizin her maçta oldugu gibi bizi desteklemeye devam etmelerini istiyorum. Onlarla daha güçlü oluyoruz. Takimda gerek Türk oyuncular gerekse yabanci oyuncular çok iyi bir uyum içerisinde. Herkes birbirine destek oluyor. Birimizin zorlandigi yerde diger arkadas görev aliyor ve gerçekten onu rahatlatiyor. Takim olarak saha içinde ve saha disinda çok iyi bir uyum içindeyiz."

Teknik direktör Ömer Erdogan ile daha önce çalistigini hatirlatan Fatih, "Ömer Erdogan gerçekten muhtesem bir teknik adam. Öncelikle çok iyi bir insan. Genelde yurt disinda Türk futbolcular ülkemizi temsil ediyor ancak yakin zamanda Ömer hocamiz gibi yerli teknik adamlarin da Türkiye'yi temsil edecegini düsünüyorum." ifadelerini kullandi.

- "Hatayspor'u Avrupa kupalarina tasimak istiyoruz"

Fatih Kurucuk, takim olarak Avrupa kupalarina katilim hakki elde edebilmek için çabaladiklarini dile getirdi.

Avrupa hedefleri bulundugunu aktaran genç oyuncu, "Hatayspor'u Avrupa kupalarina tasimak istiyoruz. Insallah sezon sonu bunu gerçeklestiririz ve Atakas Hatayspor'u Avrupa'da görürüz." seklinde konustu.

Her maça ayri bir önemle hazirlandiklarini da belirten Fatih, önlerindeki müsabakalari kayipsiz geçip iki hafta sonraki Besiktas karsilasmasina odaklanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA