Erkan Sözeri Açiklamasi 'Güzel Bir Geri Dönüsle Önemli Bir Galibiyet Aldik'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri Altinordu maçinin ardindan, “Oyuncularimizin ve taraftarimizin enerjisi çok güzeldi. Takimim beni yaniltmadi. Güzel bir geri dönüsle önemli bir galibiyet aldik. Samsunspor maçi var önümüzde, bu mücadeleyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

TFF 1. Lig’in dokuzuncu haftasinda evinde Altinordu’yu 6-2 maglup eden BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Sözeri, iyi bir geri dönüs yaptiklarini ifade ederek, “15 gün ara bize daha faydali olacak diye düsündük. Oyuncularin sakatliklari ve cezalardan dolayi sikinti oldu. Önemli olan bu zamanlarda oynattigimiz oyuncularin performans vermesiydi. Ilk defa oynayan oyuncularimiz iyi isler yaptilar. Güzel performans sergiledik. Forvetlerimizde gol attilar. Iyi hazirlandigimizi düsünüyorduk fakat iyi ve güzel bir gol yedik. Sonra bir gol daha yiyerek sok olduk. Oyuncularim sonra kalitesini ve enerjisini gösterdiler. Beraberligi ve ardindan galibiyeti yakaladik. Oyuncularimizin ve taraftarimizin enerjisi çok güzeldi. Takimim beni yaniltmadi. Güzel bir geri dönüsle önemli bir galibiyet aldik. Samsunspor maçi var önümüzde, bu mücadeleyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA