Bursaspor-Boluspor Maçinin Ardindan

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati:'Oyuncularimizin katilimlari çok iyiydi. Böyle devam ettigi sürece Bursa sehri çok daha fazla sevinecek. Sabirli olacagiz, bir galibiyetle hiçbir sey bitmedi' Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer:'Topla oynama oranlarinda yüzde 51'e yüzde 49 üstünüz ama oyun anlaminda bir sey ifade etmedi. Geride gereksiz paslar yaptik. Dört haftadir kazanamiyoruz. Üzüntülüyüz'

TFF 1. Lig'in 9'uncu haftasinda konuk ettigi Beypiliç Boluspor'u 3-1 yenen Bursaspor'un teknik direktörü Özcan Bizati, oyuncularinin maça katilimlarinin çok iyi oldugunu, böyle devam ettigi sürece Bursa'nin çok daha fazla sevinecegini söyledi.

Bizati, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, iki haftalik çalisma sürecinde oyun karakteri ortaya koymaya çalistiklarini ve bunun da meyvelerini toplamaya basladiklarini belirtti.

Bunun devamini getirmeyi hedeflediklerini aktaran Bizati, "Bir galibiyetle her sey bitmiyor. Devam ettirmek için elimizden geleni yapacagiz. Cosku her seyden önemli ama oyunumuzu gelistirmek gerekiyor. Bunlari da yavas yavas yapacagiz." diye konustu.

Bizati, kendileri için kampin çok verimli geçtigini ve iyi antrenmanlar yaptiklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Eglenerek is yapilmasindan yanayim. Antrenmanlarin içinde yüksek tempo vardi. Antrenmanlarimiz hep zevkli ve temposu yüksektir. Oyuncularimizin katilimlari çok iyiydi. Böyle devam ettigi sürece Bursa sehri çok daha fazla sevinecek. Sabirli olacagiz, bir galibiyetle hiçbir sey bitmedi. Bazi oyuncularin sakatlik ve hastaliklari var. Benim için oynamayan degil sahadaki oyuncularin performansi daha önemlidir. Kamp sürecinde bu duruma geldik. Oyuncular taktiksel olarak bir sey istiyor ama fiziksel gücümüz yetmiyordu."

- Beypiliç Boluspor cephesi

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, karsilasmadaki ilk 2 golü kornerden yediklerini hatirlatarak, basit goller yediklerini söyledi.

Erginer, iki golden sonra oyuna dönmek için gole ihtiyaçlarinin oldugunu ancak bunu gerçeklestiremediklerini belirterek, "Devre arasinda oyuncularimiza 2-1 yaparsak maçi çevirebilecegimizi söyledim ama üçüncü golü yedik. Bundan sonra bir gol bulduk ama yetmedi. Golün arkasindan ikinci golü kaçirdik. O golü kaçirmasaydik maça dönebilirdik." ifadelerini kullandi.

Karsilasmada rakibe çok pozisyon vermeden goller yediklerini dile getiren Erginer, söyle konustu:

"Rakip çok az kalemize geldi ama 3 gol yedik. Bugün yedigimiz goller düsündürücü. Oyun üstünlügüne bakilirsa ortada geçen maç diyebiliriz. Topla oynama oranlarinda yüzde 51'e yüzde 49 üstünüz ama oyun anlaminda bir sey ifade etmedi. Geride gereksiz paslar yaptik. Dört haftadir kazanamiyoruz. Üzüntülüyüz. Takimda bir öz güven eksikligi yok. Galibiyete yakin taraf geçen hafta bizdik. Geçtigimiz üç maçi kazanabilirdik. Oyun standardini yakalamistik ama bugün Bursaspor bize standart oyunumuzu oynatmadi. Ikinci bölgeye çekilip bizi öyle karsilayacaklarini biliyorduk. Oyunu agir oynadik. Bundan önceki haftalarda da golle ilgili sikintilarimiz var. Bu durum bu hafta da devam ediyor."

Kaynak: AA